Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Inss: "Vadošos spēlētājus vēlos saglabāt"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Inss: "Vadošos spēlētājus vēlos saglabāt"
Pols Inss
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Blekburnas "Rovers" galvenais treneris Pols Inss ir paziņojis, ka nevēlas pārdot nevienu no saviem vadošajiem spēlētājiem.

Jau iepriekš ziņojām, ka par vairākiem Blekburnas futbolistiem nopietnu interesi izrāda vairāki citi Premjerlīgas klubi. Vislielākā uzmanība līdz šim tika pievērsta Rokē Santa Kruzam, Bredam Frīdelam, kā arī Deividam Bentlijam.

Inss īpaši uzstāj, ka viņš nevēlas pārdot komandas pussargu Deividu Bentliju, par kuru jau iepriekš interesi izrādīja "Tottenham" futbola klubs. Tagad par viņa iegādi ir ieinteresējusies arī "Aston Villa" kluba vadība. Par jauno pussargu tiek piedāvāts apmēram 17 miljoni sterliņu mārciņu.

Šobrīd Deivids Bentlijs ir guvis nelielu savainojumu, tādēļ treneris dot iespēju pussargam atpūsties, lai tas labāk sagatavotos jaunajai sezonai. Tādējādi treneris acīmredzami vēlas pierādīt to, ka viņš rēķinās ar Deividu kā ar "Blackburn" futbolistu: "Tāda ir mana ideja, es vēlos saglabāt visus savas komandas spēlētājus un tajā skaitā arī Deividu Bentliju."

Ir izskanējušas arī baumas, ka komandu varētu pamest komandas pamatvārtsargs Breds Frīdels. Par Frīdelu interesi izrāda gan "Manchester City", gan "Aston Villa". Taču arī Frīdela iespējamo pārdošanu treneris noliedza:

"Kad es ierados Blekburnā, es paziņoju, ka vēlos saglabāt visus labākos komandas spēlētājus, Breds noteikti ir viens no labākajiem vārtsargiem Premjerlīgā. Es vēlos saglabāt komandā Bredu, tādēļ man nav intereses par Pola Robinsona iegādi. Kā jau teicu iepriekš, tādus spēlētājus kā Breds, Bentlijs un Santa Kruzs es ļoti vēlos paturēt."

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2008-07-15 13:00, pirms 16 gadiem
Protams, treneris vēlas atstāt labākos spēlētājus savā komandā... Tas ir pašsaprotami. Taču domāju, ka Bentlijs tomēr būtu jālaiž prom uz Tottenham.