Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" kausa ceturtdaļfinālā, iespējams, pret "Manchester City"

Andris Liepa
Andris Liepa

"Chelsea" kausa ceturtdaļfinālā, iespējams, pret "Manchester City"
Salomons Kalū
Foto: Scanpix Sweden

Nedēļas nogalē Anglijas kausa izcīņā tika aizvadītas astotdaļfinālu spēles. Pārliecinoši ceturtdaļfinālam kvalificējusies Londonas „Chelsea”, kas mājās ar 4:1 sagrāva „Cardiff City”.

„Chelsea” spēlēja vēl sestdien. Mačs aristokrātiem iesākās ideāli, jo jau 2. minūtē Didjē Drogba atklāja mača rezultātu. Turpinājums tik gluds gan nesekoja – Maikls Čopra 34. minūtē panāca 1:1, un pirmās 45 minūtes noslēdzās neizšķirti. Un tomēr šajā spēlē iztika bez sensācijas. Pēc pārtraukuma „Chelsea” guva trīs bezatbildes vārtus un triumfēja ar 4:1. Vārtus londoniešu labā iesita Mihaels Ballaks, Daniels Staridžs un Salomons Kalū.

Trīs spēcīgas Premjerlīgas komandas nospēlēja neizšķirti un tām būs nepieciešamas pārspēles. „Manchester City” savā laukumā netika galā ar „Stoke City” (1:1, Šons Raits Filipss 11. minūtē mančestriešus izvirzīja vadībā, bet 57. minūtē viesi izlīdzināja), „Tottenham Hotspur” viesos nospēlēja 1:1 ar „Bolton” (Žermains Defo 61. minūtē izlīdzināja, bet 72. minūtē Hadlstouns nerealizēja pendeli), savukārt „Aston Villa” arī izbraukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar „Crystal Palace” (Stilians Petrovs tikai 87. minūtē izrāva pārspēli). Jāsaka, ka kopumā četri no astoņiem mačiem noslēdzās neizšķirti.

Notikusi arī ceturtdaļfinālu izloze. Tā lēmusi, ka „Chelsea” savā laukumā spēlēs ar „Manchester City” – „Stoke City” uzvarētāju.

Anglijas kausa izcīņa

Astotdaļfināli

PārisSpēle
Chelsea - Cardiff C.4:1
Southampton - Portsmouth1:4
Derby County - Birmingham C.1:2
Reading - West Bromwich A.2:2
Manchester C. - Stoke C.1:1
Bolton W. - Tottenham H.1:1
Fulham - Notts County4:0
Crystal Palace - Aston Villa2:2

Ceturtdaļfinālu izloze

Pāris
Chelsea - Manchester City / Stoke City
Fulham - Bolton Wanderers / Tottenham Hotspur
Reading / West Brom - Crystal Palace / Aston Villa
Portsmouth - Birmingham City
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-02-15 10:56, pirms 14 gadiem
Kooo?!!! "Chelsea" pret "Stoke"?!!! Tas gan būs labs mačs ...ā, pareizi, "Stoke" vispirms jānokārto formalitātes pret "City"

     [+] [-]

, 2010-02-15 12:04, pirms 14 gadiem
Ticamāk jau pret Stoke! bet nu nesteigsimies notikumiem pa priekšu! + ir tas, ka spēle būs Stamford Bridge!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja