Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kinnīrs baidās zaudēt Ouvenu

Andrejs Siliņš

Kinnīrs baidās zaudēt Ouvenu
Maikls Ouvens
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle United" galvenais treneris Džo Kinnīrs izteicis bažas, ka kluba īpašnieks Maikls Ešlijs varētu pārdot komandas uzbrucēju Maiklu Ouvenu janvāra transfēru loga laikā.

Ouvenam ar klubu līgums beigsies pēc šīs sezonas, kas nozīmē tikai to, ka klubs par spēlētāju nevarēs iegūt nekādu kompensāciju, ja tas izvēlēsies citu darba vietu. Tas Kinnīram licis aizdomāties, ka kluba īpašnieks, vēloties pārdot klubu, mēģinās ātrāk nopārdot angļu uzbrucēju, lai atgūtu klubā ieguldīto naudu.

"Maiks Ešlijs centīsies atgūt savu naudu, kas ir apmēram 240 miljoni mārciņu," sacīja Kinnīrs. "Ja "Newcastle" izkritīs no Premjerlīgas, vērtība būs vien 100 miljoni. Bet pārdodot labākos spēlētājus, tam nebūs nekādas jēgas. Domāju, ka Ouvenu vēlas iegūt daudzi, tāpēc, iespējams, zaudēsim viņu, bet nedrīkstam viņu zaudēt ātrāk nekā vasarā."

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-12-14 16:42, pirms 15 gadiem
interesanti. bet es domāju tas varētu nebūt labs variants prieks Ouvena, jo viņs tagad spēlē labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja