Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hārgrīvzam problēmas ar ceļgalu

Anglijas futbola izlases pussargs Ovens Hārgrīvzs nevarēs palīdzēt komandai draudzības mačā ar Austrijas valstsvienību, kas notiks piektdien, jo guvis ceļgala savainojumu.

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančesteras ''United'' pussargs arī, iespējams, nevarēs palīdzēt Anglijas izlasei izšķirošajā cīņā pret Horvātiju par iekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīrā. Ja Izraēla spēs iegūt kaut punktu mačā ar Krieviju, tad Anglijai pavērsies reālas izredzes par kvalificēšanos finālturnīram. Ja nē, tad jācer uz krievu neveiksmi mačā ar Andoru...

Hārgrīvzs atgūstas no sen gūtās traumas, kas varētu traucēt viņam labi sagatavoties gaidāmajam mačam. Iespējams, ka Anglijas izlases galvenais treneris Stīvens Maklarens nevēlēsies riskēt, sūtot laukumā negatavu spēlētāju.

Izmantotie resursi:
www.manutd.com
www.eurosport.com
Foto: Professional Sport

  -2 [+] [-]

, 2007-11-14 21:22, pirms 17 gadiem
Sākšu palikt rupjš! kas ir ar tam traumām MU spēletajiem un izlases


Autor palabo:
"Ja Izraēla spēs iegūt kaut punktu mačā ar Krieviju, tad Anglijai pavērsies reālas izredzes par kvalificēšanos finālturnīram. Ja nē, tad jācer uz krievu neveiksmi mačā ar Maķedoniju... " varbūt tomēr Andora?
Vēl jau ir tas avriants, ka izraēla zaude, bet horvāti zaudē gan maķedonijai gan angļiem, tad horvāti paliek āra un rus ar eng tiek uz čempi!!!

     [+] [-]

, 2007-11-14 21:40, pirms 17 gadiem
paldies, Banzai, ka palaboji. sajuka taas komandas

     [+] [-]

, 2007-11-15 12:10, pirms 17 gadiem
cerams ka nekas nopietns un liidz MU speeleem izveseljosies.protams ir kas speelee vinja vietaa bet tomeer....:/

     [+] [-]

, 2007-11-15 13:12, pirms 17 gadiem
Godīgi sakot, ceru, ka Hārgrīvzs arī spēlē pret Horvātiju nepiedalīsies - United nepieciešams, lai šis spēlētājs beidzot pilnībā atgūstas no ilgtermiņa savainojuma.