Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tristans pāriet uz ''West Ham''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tristans pāriet uz ''West Ham''
Djēgo Tristans
Foto: digitale

Anglijas Premjerlīgas klubs ''West Ham'' savu sastāvu papildinājis ar Spānijas uzbrucēju Djēgo Tristanu, kurš klubam pievienojās kā brīvais aģents.

32 gadus vecais Tristans bija palicis bez kluba pēc aiziešanas no itāļu komandas ''Livorno'', kuras sastāvā nospēlēja tikai 20 spēles, gūstot vienus vārtus. Tristans ir aizvadījis 15 spēles Spānijas izlasē un pārstāvējis tādus spāņu klubus kā ''Deportivo La Coruna'' un ''Real Mallorca''.

Līgums ar Tristanu tika noslēgts pēc divu nedēļu pārbaudes laika Londonas klubā. ''West Ham'' papildus uzbrucējs bija nepieciešams, jo komandai potītes savainojuma dēļ nenoteiktu laika posmu nevarēs palīdzēt Dīns Eštons. Pats Tristans izteicis apmierinātību ar pāreju uz Premjerlīgas klubu: ''Pateicos trenerim par doto iespēju apliecināt savas spējas šajā klubā. Kopš šeit ierados, spēlētāji un komandas personāls ir bijuši ļoti atsaucīgi un palīdzējuši man iejusties jaunajā komandā.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-10-15 15:45, pirms 16 gadiem
Parasti vecāki spēlētaji ir pieredzējušāki un sasniedzot savu virsotni dodas uz vājāku klubu, bet te kautkā otrādāk, tomēr esmu priecīgs par viņu.