Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Šīrers perfekta kandidatūra

Andrejs Siliņš

Šīrers perfekta kandidatūra
Alans Šīrers - nākamais
"Newcastle" treneris.
Foto: Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Portsmouth" galvenais treneris Harijs Redknaps atzinis, ka "Newcastle United" jaunajam trenerim būtu jābūt Alanam Šīreram.

"Es dotu darbu viņam," sacīja Redknaps, kurš sākotnējās runas, ka pats varētu ieņemt "Newcastle" galvenā trenera amatu, strikti noliedza. "Domāju, ka viņš ir perfeki radīts tādam darbam. Viņš atstāj labu iespaidu, un līdzjutēji viņu mīl. Pieredze nenosaka visu - galvenais, ka viņš labi saprot futbolu. Pats jau teicu, ka nekur projām nedošos. Pieņēmu lēmumu, un tāds tas paliks. Esmu savā vietā tagad, iederos te un arī ar darbu tieku galā kā nākas. Nonācu pie slēdziena, ka papildus nauda manā dzīvē neko nemainītu."

"Rojam Kīnam nebija nekādas pieredzes, pirms viņš sāka darbu ar "Sunderland"," par Šīrera kandidatūru turpināja iestāties Redknaps. "Es klausos viņā, vēroju viņu un zinu, ka ir tikai viena vieta, kurp viņš dosies - uz virsotni. Neredzu iemeslu, kāpēc lai Šīrers to nevarētu. Viņam apkārt vienkārši jāpiepulcē pāris pieredzējuši treneri. Viņš šai vietai ļoti daudz nozīmē, arī līdzjutējiem ir tikai labākās domas par viņu, jo bija lielisks spēlētājs. Viņš ir perfekta kandidatūra."

Vēl viens iespējamais kandidāts ir pašreizējais "Blackburn Rovers" galvenais treneris Marks Hjūzs. Pats Hjūzs ir nekonkrēts, atbildot par iespējamo pāreju: "Tas ir hipotētisks jautājums, uz tādiem es neatbildu. Katrā ziņā tas nav manās rokās, viss atkarīgs no kluba vadības. Esmu priecīgs, ka varu būt "Blackburn Rovers" galvenais treneris, bet futbolā nekad nevar teikt nekad. Jūtu atbalstu no vadības, futbolā ir nepieciešams laiks un to man šeit dod."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

     [+] [-]

, 2008-01-14 13:09, pirms 16 gadiem
Nevaru neko pateikt par viņu kā treneri, jo ja nemaldos tad neko viņš vēl nav vadījis! Taču Šīrers bija izcils spēlētājs kura priekšā es noņemtu cepuri!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-14 13:23, pirms 16 gadiem
rezultatiivaakais speeleetaajs EPL veesturee ar 261 vaartiem!vai vinjsh buutu iistais kas vareetu vadiit Newcastle? gruuti par to spriest, tomeer trenera pieredzes veel nav! jaapiekriit par Kiinu, gluzi tas pats ar Shiireru buutu ja vinjsh izlemtu vadiit Newcastle Utd.

     [+] [-]

, 2008-01-14 15:02, pirms 16 gadiem
Nekad neaizmirsiishu vienu Anglijas machu kaadaa no Pasaules vai Eiropas kausiem. Bija diezgam izskjirosh machs, pusfinaals, finaals, kaut kas taads, vairs neatceros. Biju veel mazinjs puika, un Anglji tajaa machaa zaudeeja. Asaras lija, vieniigi komandas kapteinis Alans Shiirers saglabaaja iistu anglju mieru un devaas nost no laukuma ar paceltu galvu. Luuk tas man toreiz sljoti iekrita aciis, un tad arii saaku intereseeties un skatiities futbolu.

     [+] [-]

, 2008-01-14 16:41, pirms 16 gadiem
exteam

Tas varēja būt Euro96. Toreiz angļiem bija brīnišķīga
izlase (Inss, Makmanamans, Gaza, Šīrers, u.c.), kas pamanījās
samizot Holandi ar 4:1. Manās acīs labākais EČ, kas ir redzēts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja