Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Evra nespēlēs trīs nedēļas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Evra nespēlēs trīs nedēļas
Patrīss Evra
Foto: AFP

Anglijas čempionvienības ''Manchester United'' kreisās malas aizsargs Patrīss Evra pēdas savainojuma dēļ nevarēs spēlēt tuvākās trīs nedēļas, tāpat problēmas ar veselību ir vēl vienam aizsargam Rio Ferdinandam.

Pēdējā Anglijas čempionāta spēlē pret Londonas ''Chelsea'' (3:0) Evra atgriezās sarakano velnu sastāvā pēc četru spēļu diskvalifikācijas, taču otrajā puslaikā guva pēdas savainojumu. Komandas galvenais treneris Alekss Fergusons: ''Evra nespēlēs trīs nedēļas, nedomāju, ka vairāk nekā trīs.''

Vēl viens ''United'' aizsardzības balsts Rio Ferdinands nespēlēs aptuveni nedēļu, kas nozīmē, ka bez viņa komandai būs jāiztiek vismaz nākamās divās spēlēs pret ''Wigan'' un ''Bolton''. Ferdinandam ir problēmas ar muguru. Paredzams, ka Evru aizsardzības kreisajā malā aizstās Džons O Šei, bet Ferdinanda vietu aizsardzības centrā ieņems Džonijs Evanss.

Izmanototie resursi:
sportinglife.com

  -2 [+] [-]

, 2009-01-13 18:02, pirms 15 gadiem
O'Šei atkal tiks pie kārtīga spēles laika.

  -2 [+] [-]

, 2009-01-13 18:14, pirms 15 gadiem
Nu pēdējā spēle pārādīja, ka arī Evanss var teicami nospēlēt aizsardzības centrā kopā ar Vidiču, kurš acīmredzot kopā ar VdS, arī iztrūkstot Ferdinandam, spēj ļoti labi sadarboties aizsardzības spēles kopīgai diriģēšanai! Vai Evanss jau tagad ir spējīgs šādā līmenī nospēlēt vairākas spēles pēc kārtas, varēs pārliecināties jau rītvakar! O'Šea ir pārbaudīta vērtība, un kaut arī Evra pilnībā neaizvietos, tomēr spēli nesabojās!

  -1 [+] [-]

, 2009-01-13 18:26, pirms 15 gadiem
"Nesabojās"?! šitā pateikt!
O'Šei ir lielisks spēlētājs, tikai skotiem, laikam, ne pārāk patīk īri...

  -4 [+] [-]

, 2009-01-13 18:36, pirms 15 gadiem
MU sastāvā visi ir lieliski spēlētāji un nav nekādas vajadzības meklēt kaut ko vairāk! Ja O'Šea nebūtu apmierināts ar savu lomu komandā, sen būtu meklējis labākus spēļu laukumus! O'Šea ir universāls spēlētājs, spēj dot ieguldījumu jebkurā laukuma pozīcijā, ko arī veiksmīgi dara!

     [+] [-]

, 2009-01-13 19:09, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Nesabojās"?! šitā pateikt!
O'Šei ir lielisks spēlētājs, tikai skotiem, laikam, ne pārāk patīk īri...
Var jau būt ka skotiem arī ne pārāk patīk īri, bet ja runājam par vienu konkrētu skotu, tad, ja viņam kāds nepatīk, tas parasti ilgi komandā neuzkavējas

  -1 [+] [-]

, 2009-01-13 22:02, pirms 15 gadiem
Smags trieciens komandai! Negribu norakstīt O'Shea, bet ir jūtama kvalitātes atšķirība, kad laukumā ir Evra.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-14 18:07, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Smags trieciens komandai! Negribu norakstīt O'Shea, bet ir jūtama kvalitātes atšķirība, kad laukumā ir Evra.
Nu, nu, nav jau gluži tā, kā tu saki. O'Shea vienmēr savu vietu laukumā ir attaisnojis. Pat, ja viņš nav tik labs, cik Evra, viņš tik un tā ir neatņemama komandas sastāvdaļa.

     [+] [-]

, 2009-01-14 23:21, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Smags trieciens komandai! Negribu norakstīt O'Shea, bet ir jūtama kvalitātes atšķirība, kad laukumā ir Evra.
Tad jau Evansu vispār jāpakar
Nē! Muļķības!