Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bartonu tomēr nesodīs

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

Anglijas Futbola asociācija (FA) tomēr izlēmusi neturpināt lietu pret Džouiju Bartonu. "Newcastle" pussargs spēlē pret "Sunderland" kādā no epizodēm izklupienā diezgan bīstami nospēlēja pret Diksonam Etuhu.

Lai gan tiesnesis šo epizodi neredzēja, cietušā spēlētāja komandas biedru asā reakcija pēc pārkāpuma kļuva par iemeslu tam, lai FA šo strīdīgo situāciju izskatītu. Pēc rūpīgākas lietas izpētes FA nolēmusi futbolistu tomēr nesodīt (spēlētājam draudēja trīs spēļu diskvalifikācija - aut).

Izmantotie resursi:
www.eurosport.com

  +1 [+] [-]

, 2007-11-12 21:49, pirms 17 gadiem
Bet vajadzētu gan! Vismaz kaut kādu sodu būtu izdomājuši, jo tas bija tipisks Bārtona izgājiens. Ja nesoda par tik rupju spēli šoreiz, tas radīs precedentu turpmāk, ka tā drīkst darīt, un nekādas sankcijas par to nebūs. Nav pareizi...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-12 21:55, pirms 17 gadiem
It kā jā, silenthill, taču šoreiz arī pat "Sunderland" treneris, leģendārais Rojs Kīns atzina, ka tā bijusi cīņas epizode. Katrā gadījumā Etuhu nekādu savainojumu neguva.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-12 23:04, pirms 17 gadiem
Ko tad mēs tagad gaidīsim smagas traumas un sodīsim tikai tādos gadījumos? Vismaz 1 spēli varēja iedot. Un, ja tā notiktu, tad nevienam nevērtos mute vaļā, lai kaut ko iebilstu.