Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Eriksons pamet "Notts County" futbola direktora amatu

Eriksons pamet "Notts County" futbola direktora amatu
Svens Gorans Eriksons
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Bijušais Anglijas izlases un Premjerlīgas kluba "Manchester City" zviedru treneris Svens Gorans Eriksons pametis futbola direktora amatu Anglijas pēc spēka 4. līgas klubā "Notts County".

61 gadus vecais zviedru speciālists, kurš savulaik trenējis "AS Roma", "Lazio", "Manchester City", kā arī Anglijas un Meksikas izlasi, "Notts County" pievienojās pērnā gada jūlijā, klubā ieņemot futbola direktora amatu. Eriksons bija daļa no ambiciozā plāna, kurš paredzēja, ka nākamajos piecos gados klubam jāiekļūst Anglijas Čempionātā (pēc spēka 2. līga – R.Z.). Komandai pievienojās arī bijušais Anglijas izlases aizsargs Sols Kempbels (35), taču pēc vienas spēles spēlētājs komandu pameta.

Lai nu kā, klubam, kura parādi sasnieguši "tikai" 1,5 miljonus mārciņu, jau trešo reizi šajā sezonā nomainījies īpašnieks. Tieši tāpēc Eriksons arī nolēmis atstās savu amatu. Šoreiz kluba vadības grožus pārņēmis Rejs Trū. Tiek lēsts, ka jaunais īpašnieks "Notts County" iegādājies tikai par vienu mārciņu. "Mūsu mērķis ir strādāt ilgtermiņā. Zinu, fani, iespējams, cerēja, ka klubā parādīsies kāds brīnumdaris ar milzu finansiāliem līdzekļiem, kurš komandu ļoti ātri ievedīs Premjerlīgā. Klubs pašreiz atrodas grūtā finansiālā situācijā, tāpēc mēs esam šeit, lai īstermiņā mēģinātu tikt galā ar šo problēmu un turpināt darbu jau daudz veiksmīgāk ilgtermiņā.

Eriksons, kurš pirms kāda laika atteicies kļūt par Zviedrijas, kā arī Ziemeļkorejas izlases treneri, piekritis "Notts County" klubā ieņemt goda prezidenta amatu. "Viņš ir piekritis palikt goda prezidenta amatā. Tas, protams, vairs neuzliks uz viņa pleciem milzu pienākumus, taču ļaus cilvēkiem saprast, cik nozīmīgu darbu Svens šeit iegulda," sacīja kluba prezidents Džims Rodvels.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +3 [+] [-]

, 2010-02-12 14:31, pirms 14 gadiem
man interesē ko dara goda prezidenta amatā?
laikam pelna naudu un skatās spēles

  +2 [+] [-]

, 2010-02-12 15:03, pirms 14 gadiem
Tika nopirkts arī bijušais Anglijas izlases aizsargs Sols Kempbels (35

nekas netiak pirkts, ka brivais agents pievienojas..cik noprotu..

     [+] [-]

, 2010-02-12 15:28, pirms 14 gadiem
tagad par vinju interesejas nigerija un dienvidkoreja...

  +1 [+] [-]

, 2010-02-12 15:32, pirms 14 gadiem
Zinu, ka daudzi šī portāla lietotāji ciena Svenu, bet nu šis nebija nekas vairāk kā balagāns.

Redzēsim vai vēl kādreiz spēs sevi iekārtot normālā amatā, Zviedrijas treneru ceha metrs.

     [+] [-]

, 2010-02-12 15:36, pirms 14 gadiem
labdien rakstīja: Zinu, ka daudzi šī portāla lietotāji ciena Svenu, bet nu šis nebija nekas vairāk kā balagāns.
Nevis balagāns,bet naudas pelnīšana,kad arābu šeihi piesolīja ,ja nemaldos,2mio. Bet čaļiem ātri apnika spelēt futbola menedžeru...

     [+] [-]

, 2010-02-13 00:38, pirms 14 gadiem
tas gan staigaa no vienaam rokaam citaas