Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''West Ham'' atsakās pārdot Belamiju

''West Ham'' atsakās pārdot Belamiju
Kreigs Belamijs
Foto: SCANPIX SWEDEN

Anglijas Premjerlīgas klubs ''West Ham'' ir atteicies pārdot Kreigu Belamiju ''Manchester City'', kura bija gatava iegādāties šo futbolistu par aptuveni 9,5 miljoniem mārciņu.

''West Ham'' izpilddirektors Skots Duksburijs izteicies, ka klubam nav nekādas vajadzības šobrīd pārdot savus labākos futbolistus janvāra transfēra perioda laikā. Tiek runāts, ka kluba īpašnieks Bjerlgolfurs Gudmundsons vēlas pārdot komandu sakarā ar Islandes otrās lielākās bankas bankrotu.

Arī ''Tottenham Hotspur'' izrāda interesi par šo futbolistu, tomēr šim klubam ''West Ham'' atteica līdzīgi kā ''Manchester City''. Mančesteras galvenais treneris Marks Hjūzs apgalvoja, ka klubs nav piekritis pārdot gan Belamiju, gan Skotu Pārkeru. Savukārt ''West Ham'' galvenais treneris Džanfranko Dzola atklāja, ka nevēlas šķirties no šiem spēlētājiem.

Kā zināms, pirms kāda laika 'Manchester City'' papildināja komandas sastāvu ar bijušo ''Chelsea'' futbolistu Veinu Bridžu un runā, ka komandai ir līdzekļi, lai iegādātos vēl kādu spēlētāju.

Šosezon Kreigs Belamijs ''West Ham'' sastāvā guvis piecus vārtus.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com