Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Franko tuvu pārējai uz "West Ham"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Franko tuvu pārējai uz "West Ham"
Giljermo Franko (Nr.10)
Foto: AFP

Meksikas izlases uzbrucējs Giljermo Franko apgalvo, ka ir tuvu pārejai uz Anglijas Premjerlīgas klubu ''West Ham''.

32 gadus vecajam uzbrucējam beidzās līgums ar Spānijas augstākās līgas klubu ''Villarreal'', un viņš kļuvis par brīvo aģentu. Franko bija tuvu līguma parakstīšanai ar Argentīnas klubu ''Estudiantes'', taču pārrunas nonākušas strupceļā, un tagad futbolists tēmē Anglijas Premjerlīgas virzienā.

Franko Londonā tiktu uzņemts ar atplestām rokām, jo Džanfranko Dzolas komandā ir nepieciešams pastiprinājums uzbrukuma līnijā, kurā visa nasta gulstas uz Karltona Kola pleciem. Bez ''West Ham'' par uzbrucēju interesi vēl izrādot divi citi Premjerlīgas klubi - ''Stoke'' un ''Wigan'', kā arī Skotijas klubs ''Celtic''. Franko aģents izteicies, ka tiekot gaidīti piedāvājumi arī no citām komandām, tāpēc, iespējams, ''West Ham'' nebūs Franko galīgā izvēle.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +4 [+] [-]

, 2009-09-11 15:50, pirms 15 gadiem
izcili! ļoti patīk šis uzbrucējs. žēl, ka nepalika Villareal. nez kāpēc tā... Nihats aizgāja, tā kā spēles laiks viņam būtu lielāks. kā arī izlasē viņš ir diezgan pastāvīgs viesis, un gūst vārtus diezgan bieži. ceru viņu redzēt WH sastāvā.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-11 16:31, pirms 15 gadiem
Ceru, ka pāries, jo šāds transfērs būtu izdevīgs abām pusēm - proti WH iegūst augstas klases uzbrucēju, un pats Franko var spēlēt augstā līmenī!