Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Aršavinam savainojums, Vengers atkal dusmīgs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Aršavinam savainojums, Vengers atkal dusmīgs
Andrejs Aršavins un Arsēns Vengers
Foto: AFP

Savainojuma dēļ vismaz nedēļu bez futbola spēlēšanas būs jāiztiek Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' krievu uzbrucējam Andrejam Aršavinam, par ko dusmīgs ir komandas galvenais treneris Arsēns Vengers.

Trešdien 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pret Velsu (3:1) Aršavins atsvaidzināja cirkšņa savainojumu, kura dēļ viņš būs spiests izlaist vismaz trīs londoniešu spēles - divas Premjerlīgā (pret ''Manchester City'' un ''Wigan'') un UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmo maču nākamtrešdien viesos pret Ljēžas ''Standard''.

''Jāskatās, kādus zaudējumus mums radījušas izlašu spēles, skaidrs ir tas, ka jau esam zaudējuši Aršavinu. Viņš nebija tādā formā, lai spēlētu pret Velsu. Mēs neesam apmierināti ar šādu situāciju, tagad bez viņa būs jāiztiek nedēļu, kas nozīmē divas spēles Premjerlīgā un vienu Čempionu līgā. Pēdējā Premjerlīgas mačā pret ''Manchester United'' viņu nomainījām, jo viņš bija guvis savainojumu.''

Trešdien čehu sastāvā spēlēja Tomašs Rosickis, taču viņš pagaidām ir tālu no optimālās formas, tāpēc viņa spēlēšana pret Mančestras otru klubu neizskatās diez ko ticama, taču komandas kapteinis Sesks Fabregass būšot ierindā.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

Slēpts komentārs: FK22
Slēpts komentārs: bett

  +1 [+] [-]

, 2009-09-11 09:42, pirms 15 gadiem
City rodas iespeja uzvaret Arsenal

     [+] [-]

, 2009-09-11 09:44, pirms 15 gadiem
latgaliits rakstīja: City rodas iespeja uzvaret Arsenal
Nu beidz,City atpaliks vnk
Slēpts komentārs: bonuks3301

  -1 [+] [-]

, 2009-09-11 12:21, pirms 15 gadiem
FK22 rakstīja: Tápéc viñsh bildé uzliek Arshavam "Liteni" pa pakausi!!!
bildē viņu drīzāk paslavē par labi nopsēlētu spēli.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-11 15:33, pirms 15 gadiem
Easy - Bentners centrā, RvP un Eduardu pa malām. Vismaz man tas liekas acīmredzamākais variants, bet Vengeram jau patīk pārsteigt..