Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" svarīgo cīņu pret "Arsenal" visdrīzāk aizvadīs bez pamatvārtsarga Edersona

Agris Suveizda

"Manchester City" svarīgo cīņu pret "Arsenal" visdrīzāk aizvadīs bez pamatvārtsarga Edersona
Edersons. Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola kluba "Manchester City" pamatvārtsargam Edersonam muskuļa savainojuma dēļ būs jāizlaiž līdz pat četrām nedēļām, ziņo Sky Sports un BBC.

Vakar Premjerlīgas augšgala komandu duelī "Manchester CIty" nenosargāja vadību Liverpūlē (1:1). Izlīdzinājumu mājinieki panāca pēc Edersona pārkāpuma pret urugvajieti Darvinu Nunjesu. Tieši šajā epizodē Edersons guva savainojumu un, lai arī vēl palika laukumā un ielaida pendeli, drīz vien tika nomainīts.

Sestdien "Manchester City" kausa izcīņas ceturtdaļfinālā uzņems Ņūkāslas "United", bet marta beigās uzņems Premjerlīgas līderi Londonas "Arsenal" – labāko trijnieks ir viena punkta intervālā. Edersonam visdrīzāk būs jāizlaiž arī spēles pret "Aston Villa" (mājās) un "Crystal Palace" (viesos), bet Čempionu līgas ceturtdaļfinālu mančestrieši sāks pēc mēneša – 9. vai 10. aprīlī. Izlašu pauzē Brazīlija aizvadīs pārbaudes spēles izbraukumā pret Angliju un Spāniju.

"Manchester City" otrais vārtsargs ir 31 gadu vecais Štefans Ortega, kurš pirms pārejas aizvadīja divas sezonas Bundeslīgā Bīlefeldes "Arminia" rindās, taču pirms tam spēlēja 2. Bundeslīgā vai 3. līgā. Trešais numurs ir 38 gadu vecais anglis Skots Kārsons, kurš Premjerlīgā ir spēlējis, taču pirms Mančestras sešus gadus pavadīja līgu zemāk.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
https://www.bbc.com/sport/football/...