Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hjūzs var būt drošs par darba vietu

Andrejs Siliņš

Hjūzs var būt drošs par darba vietu
Marks Hjūzs
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" vadība pavēstījusi, ka komandas galvenais treneris Marks Hjūzs var būt pilnīgi drošs par savu darba vietu, un izskanējušās runas par trenera nomaiņu esot vien "blēņas".

"Mums ikvienam no vadības ir augstākā cieņa pret Marku," sacīja kluba priekšsēdis Kaldons al Mubaraks. "Man ir teikuši, ka runā par to, ka esam jau noskatījuši divus trenerus, kuri varētu aizvietot Marku. Tās ir blēņas. Šī ir uzvarētājkomanda, kas šobrīd atrodas mācīšanās procesā."

"Labi, ka nelasu avīzes, kas raksta, ka uz marku tiek izdarīts spiediens, bet tik un tā es to uztveru kā kaut ko neiedomājamu," sacīja al Mubaraks. "Janvāris būs interesants laiks, kad Markam būs iespējas uzlabot komandu. Esam sākuši būvēt aizraujošu futbola dinastiju un šie ir tikai pirmie divi tās mēneši."

"Cerams, ka tad cilvēki redzēs, ka šai komandai ir laba finansiālā mugura, ka mums ir labs treneris un ka mēs uzlabosim sastāvu ar labiem spēlētājiem," turpināja priekšsēdis. "Cerams, ka tam sekos arī rezultāti."

Izmantotie resursi:
mcfc.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2008-11-10 16:47, pirms 15 gadiem
"Cerams, ka tad cilvēki redzēs, ka šai komandai ir laba finansiālā mugura..."

Es domaaju ka to jau pamaniijushi ir pilniibaa visi. Hjuuzu atlaist buutu milziiga kljuuda. Protams ka araabi neseedees rokas kleepii salikushi un Janvaarii riikosies, tikai lai nesacelj degunus paaraag augstu un neteemee uz Messi, Ronaldo vai Fabregasu. Lai gan presei buus daudz ko cept augshaa City sakaraa.