Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Portsmouth" vēl nedēļa laika, lai pierādītu maksātspēju

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Portsmouth" vēl nedēļa laika, lai pierādītu maksātspēju
''Portsmouth'' galvenais treneris Avrams Grants
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubam "Portsmouth", kurš nokļuvis nopietnās finansiālās grūtībās, dotas vēl septiņas dienas, lai pierādītu, ka tas ir spējīgs samaksāt savus parādus.

Šis nedēļas laikā klubam ir jāsastāda ziņojums par tā finansiālo stāvokli, kurš spētu pierādīt, ka tas spēs samaksāt 7,4 miljonu mārciņu lielo nodokļu parādu. Ja "Portsmouth" to spēs, 19. februārī viņu lieta varētu atkal tikt izskatīta tiesā.

Kluba finansiālās problēmas ir tik nopietnas, ka spēlētājiem vairākas reizes ir aizkavējušās algu izmaksas. Pagājušajā nedēļā klubu nopirka Honkongas biznesmenis Balrams Čainraijs, kurš ir jau ceturtais "Portsmouth" īpašnieks šogad. Jaunais kluba saimnieks ir teicis, ka grasās vadīt klubu tik ilgi, līdz tas izkļūs no finansiālām grūtībam un tad pārdot.

Nodokļu iekasētāju pārstāvis Gregorijs Mičels ir izteicies, ka ja "Portsmouth" nepieciešamo ziņojumu tiešām sastādīs un iesniegs tiesai, nākamajā sēdē viss tikšot nokārtots "reizi par visām reizēm." Tas nozīmē, ka ilgāk gaidīts netiks un ja klubs reāli nesāks parādu nomaksāt, tad tas saņems sodu. Tas var nozīmēt gan punktu atņemšanu Premjerlīgas turnīra tabulā (kurā tas tik un tā ieņem pēdējo vietu), vai pat izslēgšanu no turnīra.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2010-02-10 21:03, pirms 14 gadiem
Championship izskatas neizbegams... ja tomeer vinji paliks EPL tad visu cienu gan speletajiem, gan trenerim.

     [+] [-]

, 2010-02-10 21:42, pirms 14 gadiem
Par šito Portsmouth sezonu grāmatu varētu sarakstīt.. kaut kāda nolemtība tajā klubā, bardaks pilnīgs.

     [+] [-]

, 2010-02-11 13:00, pirms 14 gadiem
Nu Grants pēc zaudējuma Man Utd kkaadu pilniigu bullshitu muldeeja, cik vinjsh loti miilot klubu un cik shii esot jauka pilseeta..