Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Jovanovičs pāriet uz "Liverpool"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jovanovičs pāriet uz "Liverpool"
Milans Jovanovičs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Liverpool'' panācis vienošanos ar serbu uzbrucēju Milanu Jovanoviču par pārcelšanos uz Angliju. Ar futbolistu noslēgts līgums uz trīs sezonām.

28 gadus Jovanovičs, kurš var spēlēt gan pussarga, gan uzbrucēja pozīcijā, uz Liverpūli pārcelsies pēc šīs sezonas beigām. Futbolista aģents atklājis, ka ''Liverpool'' ar Jovanoviču noslēgusi līgumu uz trīs sezonām. Pārejas maksa viņa pašreizējam klubam Ljēžas ''Standard'' nav jāmaksā, jo serba līgums ar beļģu klubu beigsies pēc šīs sezonas, un tad viņš kļūs par brīvo aģentu.

Par Jovanoviču interesi izrādīja vairāki titulēti klubi, tostarp arī Madrides ''Real'' un ''Milan''. Uz Spānijas galvaspilsētu serbs nav vēlējies doties, jo šaubās par savu spēles laiku spāņu superklubā.

Jovanoviča pārstāvis Zorans Stojanovičs atklājis, ka Milanam nebūs problēmu ar iejušanos jaunajā vidē: ''Runājām ar Rafaelu Benitezu (''Liverpool'' galvenais treneris - aut.), un viņš mūs pārliecināja par šī kluba projektu. Jovanovičs prot angļu valodu, tāpēc ar adaptāciju problēmu nebūs.''

Jovanovičs pēdējās divās sezonās ar ''Standard'' uzvarējis Beļģijas čempionātā. Bez tam labi spēlējis arī izlasē, palīdzot tai kvalificēties Pasaules kausa finālturnīram. Karjeras laikā pārstāvējis vēl arī tādus klubus kā ''Vojvodina'', Doņeckas ''Shakhtar'' un Maskavas ''Lokomotiv''.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2010-02-10 11:38, pirms 14 gadiem
Man patīk!

  +5 [+] [-]

, 2010-02-10 12:13, pirms 14 gadiem
interesanti, likās, ka ar AC tomēr parakstīs līgumu, bet nekā.

  -3 [+] [-]

, 2010-02-10 13:04, pirms 14 gadiem
Arsenal šodien paņems!

  -1 [+] [-]

, 2010-02-10 14:48, pirms 14 gadiem
Nu, ja Rafa viņu taisās spēlēt kā wingeri, tad es īsti nesaprotu viņa transfērus - kreisais wingers Babelfish, kura aizstāšanai paņem Rieru, tad uzrodas vēl viens kreisais wingeris Maxi un tagad vēl šis brīnums. Labi vēl, ka māk spēlēt arī kā uzbrucējs.

     [+] [-]

, 2010-02-10 18:43, pirms 14 gadiem
Beidzot kāds spēlētājs, kas domā ar galvu un neiet automātiski uz Real... L'pool tagad viņam ir ļoti labs variants. Un teikšu godīgi, Poolei tas arī ir reāli labs ieguvums. Uzbrukums jāpastiprina. Veiksmi!