Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anrī: "Ceru, tie nebūs pēdējie vārti"

Andrejs Siliņš

Anrī: "Ceru, tie nebūs pēdējie vārti"
Arsēns Vengers apsveic Tjerī Anrī ar vārtu guvumu atgriešanās spēlē
Foto: AP/Scanpix

"Ir nedaudz dīvaini. No brīvdienām atgriezos tikai pirms 15 dienām. Nekad nedomāju, ka kādreiz vēl spēlēšu "Arsenal" komandā vai gūšu uzvaras vārtus," pēc izcilās atgriešanās Londonas "Arsenal" rindās, ar vārtu guvumu palīdzot komandai Anglijas kausa izcīņā ar 1:0 uzveikt "Leeds United", sacīja franču futbolists Tjerī Anrī.

"Ir nedaudz dīvaini. No brīvdienām atgriezos tikai pirms 15 dienām. Nekad nedomāju, ka kādreiz vēl spēlēšu "Arsenal" komandā vai gūšu uzvaras vārtus. Nezinu, ko teikt. Mīlu šo klubu un ceru, ka varēšu arī ko vairāk. Ceru, ka tie nebūs mani pēdējie vārti. Izjūtas, gūstot vārtus, bija vienreizējas," visai samulsis pēc panākuma un lieliskās atgriešanās Londonas komandas rindās bija Tjerī Anrī.

"Kad tev ir viena iespēja, ir ļoti svarīgi to izmantot, jo nekad nevari zināt, vai radīsies vēl kāda," Anrī joprojām saglabā piesardzīgu skatu uz savu spēlēšanu citos "Arsenal" mačos. Šie bija Anrī 12. vārti 12 mačos tieši pret "Leeds United", lai gan Anglijā franču uzbrucējs nebija spēlējis kopš 2007. gada. "Par to es pat neiedomājos, bet šo vakaru atcerēšos vienmēr."

"Es tikai pateicu, kur viņam jāspēlē. Viņš var spēlēt gan malās, gan vidū, es teicu, lai spēlē vidū," komandas galvenais treneris Arsēns Vengers atcerējās, ko norādīja futbolistam pirms sūtīšanas laukumā. "Nekas cits viņam nav jāsaka, viņš visu ir redzējis un visu ir darījis. Viņa klātbūtne laukumā uzreiz bija jūtama. Fiziski viņš ir labā formā. Viņš jau bija leģenda šeit un tagad šo stāstu ir paturpinājis."

"Jau treniņos redzēju, ka viņš ir gatavs spēlēt. Es viņu neliktu laukumā tikai tā dēļ, ko viņš ir šīs komandas labā darījis pagātnē, tas nebūtu godīgi. Viņš ir īpašs spēlētājs. Piemērs jaunajiem, jo viņi redz, ka spēlētājs, kurš šeit jau ir bijis un izdarījis tik daudz, ierodas klubā un gatavojas ar visiem simts procentiem, iesildās, ir koncentrējies un motivēts, ar milzīgu vēlmi paveikt ko labu," savu tautieti turpina uzteikt galvenais treneris.

"Tas [vārtu gūšana atgriešanās spēlē] bija kā sapnis, jo šis ir stāsts par futbolu, ko var stāstīt bērniem. Diemžēl bieži tā nenotiek futbolā, bet šoreiz bija tā retā reize," sacīja Vengers.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-01-10 10:58, pirms 12 gadiem
njāāā, vienēr esmu atbalstījis TH14 arsenal rindās, lai veicās, būs interesantāk skatīties arsenal spēles tuvākos 2 mēnešus...
tik lūdzu, esi saudzīgs pret chelsea!

  +3 [+] [-]

, 2012-01-10 11:21, pirms 12 gadiem
JTerry rakstīja: njāāā, vienēr esmu atbalstījis TH14 arsenal rindās, lai veicās, būs interesantāk skatīties arsenal spēles tuvākos 2 mēnešus...
tik lūdzu, esi saudzīgs pret chelsea!
Sapņot jau nav kaitīgi

  +1 [+] [-]

, 2012-01-10 12:29, pirms 12 gadiem
sasitīs Čļensī un pēc tam arī trīs Milānai. bet tā tik un tā uzvarēs pendelēs, jo ari paņems pensi Didu atpakaļ, kas pendeles ņem kā semuškas.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-10 13:39, pirms 12 gadiem
Arsenal VS Leeds 1-0
- YouTube


mēs arii ceram ka vēl iesitīsi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja