Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Dosena cer janvārī pamest ''Liverpool''

Dosena cer janvārī pamest ''Liverpool''
Andrea Dosena
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Liverpool'' itāļu aizsargs Andrea Dosena paziņojis, ka, lai atgūtu cerības pārstāvēt Itālijas izlasi 2010. gada PK izcīņas finālturnīrā, viņš vēlas janvārī atstāt Liverpūli un pārcelties uz komandu, kurā varētu regulāri spēlēt.

28 gadus vecais aizsargs cer, ka janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, ''Liverpool'' vadība ļaus viņam atstāt komandu un pārcelties uz citu klubu. Kā zināms, nākamajā gadā DĀR notiks Pasaules kausa izcīņā, kurā piedalīsies arī pašreizējie pasaules čempioni itāļi. Ņemot vērā to, ka ''Liverpool'' rindās Dosenas spēles laiks ir vairāk nekā ierobežots (šosezon viņš nospēlējis tikai vienu minūti, nākot laukumā uz maiņu mača 89. minūtē augusta beigās uzvarētājā spēlē pret ''Bolton'' ar 3:2), spēlētājs vēlas pamest komandu pēc iespējas ātrāk, lai pretendētu uz vietu valstsvienības rindās. Tiek lēsts, ka nopietnu interesi par viņu izrāda trīs Itālijas klubi.

''Zinu, ka interesi par mani izrāda lieli klubi no Itālijas čempionāta ''Serie A'' – ''Juventus'', ''AC Milan'' un ''Napoli'', taču augustā viņi bija jau izvēlējušies citus spēlētājus. Biju ļoti tuvu tam, lai pievienotos ''Juventus'', taču viņi parakstīja līgumu ar Fabio Grosso (31). Esmu uztraucies, jo saprotu, ka varu arī neaizbraukt uz DĀR,'' laikrakstam ''News of the World'' sacīja itāļu aizsargs.

Spēlētājs arī atzina, ka var vainot tikai pats sevi, ka nav nostiprinājies ''Liverpool'' komandas pamatsastāvā: ''Nav tā, ka jūtos aizvainots par to, ka mani nelaiž spēlēt. Zinu, kā strādāt un vienmēr esmu darījis to ar pilnu atdevi. Sastāvu izvēlas (Rafaels) Benitezs, tāpēc man ir jāciena viņa lēmums. Ja godīgi, esmu nedaudz neapmierināts ar savu demonstrēto sniegumu, taču viņi vēl nav redzējuši īsto Dosenu,'' piebilda futbolists.

Jāatzīmē, ka šodien pulksten 22.00 pēc Latvijas laika Premjerlīgas ietvaros ''Liverpool'' savā laukumā uzņems ''Birmingham City'' futbolistus.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-11-09 18:59, pirms 14 gadiem
Un es ceru ka tava vietā vismaz varētu spēlēt Gorkšs , ja QPR netiek EPL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-09 23:02, pirms 14 gadiem
neimanis rakstīja: Un es ceru ka tava vietā vismaz varētu spēlēt Gorkšs , ja QPR netiek EPL
Neies krastaa - Dossena ir maleejais aizsargs, abet Gorkss -centra...

Un vispaar: laimiigu tacinju, veel vajadzeetu tikt valjaa no Lucas, Voronin un taa griekja, kura uzvaards ir neizrunaajams...