Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kīns: "Atgriežos labākajā formā"

Andrejs Siliņš

Kīns: "Atgriežos labākajā formā"
Robijs Kīns atzīmē otro vārtu guvumu
"Liverpool" formastērpā Premjerlīgā
Foto: AP

Pēc uzvaras pār "West Brom" Anglijas Premjerlīgas spēlē "Liverpool" uzbrucējs Robijs Kīns, kurš guva pirmos divus komandas vārtus, kas bija arī pirmie komandas rindās Premjerlīgas turnīrā, atzina, ka pamazām atgriežas savā labākajā formā.

"Abi vārti bija ļoti svarīgi, lai komanda izcīnītu uzvaru," sacīja Kīns. "Nav patīkami spēlēt dienas otrā pusē, kad jau zini citu spēļu rezultātus, bet šoreiz tie mums bija labi rezultāti, tāpēc bija svarīgi, ka mēs arī paši izdarītu savu darba daļu. Parādījām labu sniegumu un varējām gūt arī vairāk vārtus. Svarīgi, ka spējām atgūties pēc zaudējuma Totenhemai pagājušajā nedēļā. Šajā komandā valda labs noskaņojums."

"Protams, ir patīkami gūt vārtus. Ir pagājis laiks, bet zināju, ka tas ir tikai laika jautājums," priecīgs par saviem pirmajiem vārtiem "Liverpool" kreklā bija futbolists. "Neuztraucos par lietām, kas varbūt varēja notikt agrāk. Cerams, ka šodien jūs redzējāt, kā Robijs Kīns atgriežas labākajā formā. Līdz šim gājis grūti, bet jūtu, ka kļūstu labāks ar katru spēli un ceru, ka tas turpināsies tādā garā."

Tikmēr komandas galvenais treneris Rafaels Benitezs uzteica savu padoto: "Tas bija tikai laika jautājums, kad viņš gūs pirmos vārtus līgā. Viņš ir ātrs un var pretinieku sodīt par katru kļūdu, un tieši to arī viņš paveica."

Izmantotie resursi:
liverpoolfc.tv
bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-09 11:19, pirms 15 gadiem
izveseljosies Toress, Kiins apseediisies atpakalj uz solinja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-09 11:50, pirms 15 gadiem
Priecee,ka Kiinam tik labi iet Liverpuulee.Fantastisks speeleetaajs,kad veel speeleeja Totenhemaa vienmeer,kad radaas izdeviiba noskatiitiijos speeli.Cerams,ka vinam viss buus perfecto Liverpoolee.Lai jau sit bankas ieksaa tikai,lai nesit Chelsijai ieksaa..nedriikst

  +2 [+] [-]

, 2008-11-09 13:19, pirms 15 gadiem
Laiverpūlei šogad jāvinnē premjerlīga.

     [+] [-]

, 2008-11-09 21:35, pirms 15 gadiem
Kāds bija sākumsastāvs Liverpūlei?