Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Par ''Manchester City'' kapteini iecelts Turē

Par ''Manchester City'' kapteini iecelts Turē
Kolo Turē un Marks Hjūzs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City'' galvenais treneris Marks Hjūzs paziņojis, ka par komandas kapteini nolēmis iecelt Kotdivuāras izlases aizsargu Kolo Turē.

Cik zināms, 28 gadus vecais futbolists, kurš iepriekšējās septiņas sezonas pavadīja Londonas klubā "Arsenal", jūlija beigās ar "Manchester City" parakstīja līgumu uz četriem gadiem. Tiek lēsts, ka darījuma summa sastādījusi 16 miljonus sterliņu mārciņas.

''Manchester City'' galvenais treneris Hjūzs paziņojis, ka par komandas kapteini nolēmis iecelts tieši Turē. Iepriekš komandas kapteiņa apsēju nēsāja Īrijas izlases aizsargs Ričards Dans (29), kurš Mančestras kluba rindās aizvadīja deviņas sezonas, bet šovasar, ņemot vērā ''City'' vērienīgos pirkumus, nolēma pamest komandu un pievienojās ''Aston Villa''.

Klīda runas, ka uz kapteiņa lomu kandidēja arī Garets Barijs (šovasar pārnāca no ''Aston Villa'') un Stīvens Airlends, taču Hjūzs izvēlējās Turē. ''Uzskatu, ka Kolo piemīt visas īpašības, lai viņš būtu labs komandas kapteinis – spēles laikā viņam piemīt milzīgs entuziasms, tāpat viņa attieksme pret apkārtējiem gan pirms, gan pēc, gan spēles laikā ir vienkārši apbrīnojama. Viņš vēlas klubu virzīt tikai uz priekšu. Domāju, ka Kolo ir labākā izvēle. Pāris mēnešu laikā, kurus strādājam kopā, viņš parādījis savas labākās rakstura īpašības,'' Kotdivuāras izlases spēlētāju paslavēja Hjūzs.

Izmantotie resursi:
mcfc.co.uk

     [+] [-]

, 2009-09-09 15:40, pirms 15 gadiem
Nav slikti bet domaju ka Barijs to butu vairaak pelnijis...

  -1 [+] [-]

, 2009-09-09 15:42, pirms 15 gadiem
Airlends vai Givens vai arii Richards
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-09 15:58, pirms 15 gadiem
PolkaDot rakstīja: Airlends vai Givens vai arii Richards
par jaunu richardss manupraat.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-09-09 17:29, pirms 15 gadiem
vispaar buutu normaali, ja to nolemtu komandas speeleetaaji, nevis treneris.. tomeer vajag taadu, kuram uzticaas speeleetaaji, nevis, galvenokaart, treneris...

  +1 [+] [-]

, 2009-09-09 18:44, pirms 15 gadiem
tas ari tika prognozeets. Toure vai Barry.
Domaju, ja Richards neapstasies izaugsmee un attistis lidera spejas vel vairak, vinsh pec paris sezonaam bus galvenais kandidats uz C saititi ap roku..