Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Anglijā sala dēļ atceļ vairākas futbola spēles

Anglijā sala dēļ atceļ vairākas futbola spēles
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgā uz nezināmu datumu pārceltas septiņas spēles pateicoties negaidīti skarbajai ziemai, kura piemeklējusi britu salas. Tāpat arī Anglijas zemākās līgas un Skotijas līgas klubi ir spiesti piekāpties mātes dabas priekšā.

Futbola kluba "Wigan" paredzētais duelis ar "Aston Villa" kļuvis par pēdējo pārcelto spēli Anglijas Premjerlīgā, pēc tam, kad mājinieku vadības centieni panākt pieklājīgus spēles apstākļus stadionā izgāzās. Pirms tam jau tika atceltas abas rītdien paredzētās spēles starp "Liverpool" un "Tottenham", kā arī starp "West Ham" un "Wolverhampton".

Tāpat nenorisināsies arī šodien paredzētās spēles starp "Fulham" un "Pourtsmouth", "Burnley" un "Stoke", "Sunderland" un "Bolton", kā arī "Chelsea" un "Hull". Nedienu iemesls ir Anglijas ziema, kura šogad uzņēmusi visai lielus apgriezienus. Lai netiktu apdraudēta līdzjutēju un spēlētāju veselība, kā arī tiktu nodrošināta pienācīga laukuma kvalitāte vairums Anglijas klubu atsacījušies aizvadīt spēles šinī nedēļas nogalē.

Tomēr pilnīgi no augstas kvalitātes futbola Anglijas Premjerlīgas sekotājiem nenāksies šodien atteikties, jo vismaz pagaidām par spēles pārcelšanu nav paziņojusi ne "Arsenal", ne "Birmingham" vadība, tādējādi, iespējams, ka šo komandu dueļi ar attiecīgi "Everton" un "Manchester United" norisināsies jau šinī nedēļas nogalē.

Izmantotie resursi:
skysports.com

 +10 [+] [-]

, 2010-01-09 15:26, pirms 14 gadiem
Njā skarbi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-01-09 15:39, pirms 14 gadiem
Njāā. Bet nu pagaidām tiešām nav ienākusi nekāda informācija no Emirātiem, ka mačs varētu tikt atcelts.
Arī Birmingema laikam dabūs šovakar uzspēlēt pret MU.

Tākā cerēsim, ka no augstas kvalitātes futbola atteikties nenāksies gan.
Dienas mačs Eiropas futbola laukumos nepārprotami tiks aizvadīts Emirātos, jau pēc pusotras stundas.
Viegli nebūs, seguma kvalitāte varētu tikt nedaudz iedragāta. Everton noteikti centīsies revanšēties par pazemojumu 1.spēļu kārta (1:6). Arsenal pretinieku rindās visvairāk būtu jāuzmanās no slaidā tatāru tehniķa Billija. Vasaras beigās daudz tika spriests, vai šis pusis spēs vai nespēs ''atrast sevi'' skarbajā Anglijas Premjerlīgā. Arī šajā portālā daudzi kājbumbas zinātāji tā arī nespēja nākt pie kopsaucēja Dinijara Biljaletdinova lietā.
Tagad laikam nāksies atzīt, ka daži no mums ir kļūdījušies. (atzīšos, tajā skaitā arī es.) Futbolists Anglijā iejuties visai neslikti!

Te nu varam atsaukt atmiņā savas prognozes un spriedumus: Biljaletdinovs pievienojas ''Everton''

Interesanti būs pavērot arī otro šīsdienas spēli. Vai Birmingema turpinās mūs pārsteigt? Kāpēc gan ne..?

  +2 [+] [-]

, 2010-01-09 15:47, pirms 14 gadiem
šeit valda haoss

  +3 [+] [-]

, 2010-01-09 16:13, pirms 14 gadiem
8_kojas_LLU rakstīja: 2 speeles nav vairaakas.....taas ir vnk 2 speeles
Vairākas spēles ir atceltas ne tikai 2

  -1 [+] [-]

, 2010-01-09 16:43, pirms 14 gadiem
Cerēsim MU mačs netiks atcelts...

  +2 [+] [-]

, 2010-01-09 16:48, pirms 14 gadiem
Krievu duelis laikam tomēr ies secen. Aršavins kā jau ierasts pamatā. Taču Biljaletdinovs...uz soliņa.