Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fosters gatavs pamest "Manchester United"

Fosters gatavs pamest "Manchester United"
Bens Fosters
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" vārtsargs Bens Fosters paziņojis, ka sezonas beigās varētu pamest komandu neregulāras spēļu prakses dēļ .

27 gadus vecais vārtsargs, kurš sarkanajiem velniem pievienojās 2005. gadā, šo sezonu iesāka ar mērķi kļūt par pirmo numuru gan klubā, gan izlases rindās. Taču, aizvietojot holandiešu veterānu Edvinu van der Sāru, Fosters vairākkārt pieļāva rupjas kļūdas, kā rezultātā zaudēja vietu arī valstsvienības rindās (uz DĀR visdrīzāk dosies Deivids Džeimss, Robert Grīns un Džo Hārts).

"Nekad negribas pamest "Manchester United". Ja pamet tādu klubu kā ''United'', tad tu slīdi arvien zemāk un zemāk," apzinās Fosters. "Taču es vēlos spēlēt. Neesmu ieinteresēts tikai dauzīties apkārt un piedalīties tikai treniņos. Ja klubs vēlēsies mani pārdot, tas es pametīšu komandu. Ja klubs būs ar mieru pieņemt kādu piedāvājumu, tad man būs jālasa starp rindām un jāsaprot, ka neesmu vairs šeit vēlams. Taču "United" atstāšana man nebūs pasaules gals," piebilda Fosters.

"Nedomāju, ka pašreiz man vēl ir iespēja kopā ar Anglijas izlasi doties uz PK izcīņu. Ja Kapello izvēlēsies mani, tad attiecībā pret citiem vārtsargiem tas nebūs godīgi. Komandas pamatsastāvā neesmu spēlējis jau pāris mēnešus, kamēr citi (Hārts, Grīns) savu darbu paveikuši fantastiski," runājot par izredzēm spēlēt PK izcīņā sacīja angļu vārtsargs.

Tikmēr komandas galvenais treneris Alekss Fergusons paziņojis, ka klubs ir parakstījis četru gadu līgumu ar Ziemeļīrijas izlases aizsargu Džoniju Evansu (22). "Džonijs ir labi sevi pierādījis. Viņš ir parakstījis jaunu līgumu, un tas noteikti ir labs pamats kluba turpmākajai nākotnei."

Tāpat kļuvis zināms, ka pirms nākamās sezonas ''United'' aizvadīs četras pārbaudes spēles Ziemeļamerikā - trīs ASV, bet vienu Kanādā. 16. jūlijā Toronto mančestrieši spēlēs ar Glāzgovas ''Celtic'', 21. jūlijā ar ''Philadelphia Union'', 25. jūlijā ar ''Kansas City Wizards'', bet 28. jūlijā Hjūstonā tiksies ar ASV futbola līgas ''MLS'' visu zvaigžņu komandu.

Izmantotie resursi:
soccerway.com
manchestereveningnews.co.uk

  -1 [+] [-]

, 2010-05-07 00:41, pirms 14 gadiem
Kuščāks trīsreiz labāks par Fosteru, Unitedā viņam nākotnes nebūtu. Lai veicas citur, nedomāju, ka klubs centīsies viņu noturēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 07:52, pirms 14 gadiem
Polis točn bija labāks pa šito. Fosters bieži vien tādus "brīnumus parādīja"

  +1 [+] [-]

, 2010-05-07 11:04, pirms 14 gadiem
viņam jau 27... jā, lai gan nekad arī nebija pirmais tomēr Fērgusons ar viņu pamatīgi rēķinājās neskatoties uz visiem podiem, ko Fosters sastrādājis.

  -2 [+] [-]

, 2010-05-07 11:09, pirms 14 gadiem
Paldies shim flopam ka MU sezonas skuma zaudeja punktus.
Vel tik 2 dienas un troni atkal naks zila krasa.

     [+] [-]

, 2010-05-07 11:49, pirms 14 gadiem
protams ka jāpamet Fosteram MU,jo viņš tomēr nav tās klases vārtuvīrs,kas ir vajadzīgs priekš šā kluba,,burkas,, jau gāza nenormālās. Čalim vairāk jāspēlē,lai gūtu pieredzi,un izvairītos no šādām muļķīgām kļūdām,tāpēc ir nepieciešams cits klubs,lai veicas.

  -3 [+] [-]

, 2010-05-07 11:51, pirms 14 gadiem
latgaliits rakstīja: Paldies shim flopam ka MU sezonas skuma zaudeja punktus.
Vel tik 2 dienas un troni atkal naks zila krasa.
taisnība tev jau ir,bet nevis ,,atkal,, bet gan pēc,, ilgāka laika atkal,,

  -3 [+] [-]

, 2010-05-07 13:27, pirms 14 gadiem
Bronsons rakstīja: protams ka jāpamet Fosteram MU,jo viņš tomēr nav tās klases vārtuvīrs,kas ir vajadzīgs priekš šā kluba,,burkas,, jau gāza nenormālās. Čalim vairāk jāspēlē,lai gūtu pieredzi,un izvairītos no šādām muļķīgām kļūdām,tāpēc ir nepieciešams cits klubs,lai veicas.
Tapec jau gaja runa ka Buffons varetu braukt uz United .. vai ari Akinfejevs no CSKA bet negribas redzet vinu United kautka!

     [+] [-]

, 2010-05-07 16:06, pirms 14 gadiem
latgaliits rakstīja: Paldies shim flopam ka MU sezonas skuma zaudeja punktus.
Vel tik 2 dienas un troni atkal naks zila krasa.
Saki paldies par izrautu uzvaru pār Arsenal mājās ( pie 0:1 veica fantastisku seivu )...Cik ātri gan cilvēki aizmirst visu pozitīvu un dienas beigās atceras tikai slikto.

     [+] [-]

, 2010-05-07 18:38, pirms 14 gadiem
Sen jau laiks. Championshipaa bus zvaigzne.

     [+] [-]

, 2010-05-07 18:50, pirms 14 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: Tapec jau gaja runa ka Buffons varetu braukt uz United .. vai ari Akinfejevs no CSKA bet negribas redzet vinu United kautka!
nekur nav tieši teikts ka Bufons brauks tieši uz MU VdS un Bufons vienā komandā?...kaut kā nelīmējas kopā(abi labi) Par Akinfējevu...vellns viņu zin,vai vajag ,kurš sēdēs ,un kurš spēlēs?..Akinfējevam jāspēlē un vai VdS būs ar mieru sēdēt diez vai. Kamēr VdS būs pirmais neticu ka kāds no šiem abiem kiperiem nāks uz MU.