Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vengers: ''Turpināsim cīņu par titulu''

Vengers: ''Turpināsim cīņu par titulu''
Arsēns Vengers
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers pēc piedzīvotā zaudējuma pret ''Chelsea'' ar 0:2 atzina, ka ''Arsenal'' turpinās cīnīties par čempiontitulu.

Zināms, ka šodien ''Chelsea'', pateicoties diviem Didjē Drogba gūtajiem vārtiem, pārspēja Londonas ''Arsenal'' ar 2:0. Šobrīd turnīra kopvērtējumā ''Chelsea'' ieņem pirmo vietu ar izcīnītiem 58 punktiem. Par diviem punktiem atpaliek ''Manchester United'', bet par deviņiem ''Arsenal''.

''Arsenal'' galvenais treneris Arsēns Vengers atzina, ka komanda turpinās cīnīties par čempiontitulu: ''Ir grūti zaudēt spēlē, kur tu neesi bijis sliktāks par savu pretinieku. ''Chelsea'' visas spēles garumā ļoti labi spēlēja aizsardzībā. Cīņā par čempiontitulu esam pastarīši, bet joprojām nezaudējam cerības to izcīnīt. Ticu, ka abas līdervienības zaudēs punktus turpmākajās spēlēs. Labāk mums tagad ir jāuzvar nākamā spēle un jāredz kopējā situācija, lai varētu izdarīt kādus secinājumus.''

''Chelsea'' galvenais treneris Karlo Ančeloti atklāja, ka komanda labi spēlējusi aizsardzībā: ''Mēs iesākām šo spēli ļoti labi un tas arī izšķīra spēles likteni. Guvām divus vārtus un tad labi aizsargājāmies turpmākajā spēles gaitā. Šī spēle bija ļoti svarīga un visi komandas futbolisti spēlēja ar augstu pašatdevi. Iespējams, mēs nespēlējām to skaistāko futbolu, bet brīžiem, lai uzvarētu, tas nav jādara.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

 +15 [+] [-]

, 2010-02-07 21:57, pirms 14 gadiem
Beidz sapņot un sāc strādāt!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-07 22:02, pirms 14 gadiem
labdien rakstīja: Beidz sapņot un sāc strādāt!
Pareizi teikts!

  +3 [+] [-]

, 2010-02-07 22:04, pirms 14 gadiem
Zaj.ebal jau visi šitie tekstini, dari kaut ko, lai komandas sniegums beidzot uzlabotos. Labs sākums būtu vidējo vecumu dabūt virs 18 un nākamajā transfēru logā kādu sakarīgu špīleri dabūt

  +1 [+] [-]

, 2010-02-07 22:08, pirms 14 gadiem
nee! vins labak pardos Fabregasu un VAN PErsie un uzcels jaunu treninzaali! un otro stadionu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-07 22:25, pirms 14 gadiem
Bet vini tak tomer zaudeeja liideriem nevis kautkaadai 11 vietai... ko var gribeet vienmeer tacu nevinnees.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-07 22:33, pirms 14 gadiem
Nu jau nu jau...
Pateikt par Vengeru - "sāc strādāt", laikam var atļauties tikai darbaholiķis, kuram visas nedēļas dienas ir pirmdienas Brīnums ka rakstniekam pietiek laiks te kaut ko komentēt!

  -1 [+] [-]

, 2010-02-07 22:39, pirms 14 gadiem
Rihaa rakstīja: Bet vini tak tomer zaudeeja liideriem nevis kautkaadai 11 vietai... ko var gribeet vienmeer tacu nevinnees.
piekriitu

     [+] [-]

, 2010-02-07 22:53, pirms 14 gadiem
bet ja nevinēs līderus, tad būs grūti icīnīt titulu, jāpaļaujās nevis uz savu spēku, bet pretinieku neveiksmēm!

     [+] [-]

, 2010-02-07 23:19, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu jau nu jau...
Pateikt par Vengeru - "sāc strādāt", laikam var atļauties tikai darbaholiķis, kuram visas nedēļas dienas ir pirmdienas Brīnums ka rakstniekam pietiek laiks te kaut ko komentēt!
Škrobe.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-07 23:34, pirms 14 gadiem
Nu škrobe - JĀ! Piekrītu... Bet tāda nu ir Arsenal politika pēdējos gados. Kapēc tieši tāda? Nezinu... jāprasa Arsenal faniem kas seko līdz notikumiem un informācijai komandas nometnē. Jebkurā gadījumā es to nesauktu par utopiju, jo komanda spēlē, spēlē skatāmu futbolu, pelna naudu, audzina talantus utt. Cita lieta, ka nespēj turēt līdz naudas vājprātam kas notiek futbolā pēdējā laikā! Neviens tagad nevar pateikt, kāds izskatītos Arsenal šodien pret Chelsea, iepriekš pret MU, un kurā vietā tabulā atrastos, ja nebūtu "izkritis" RvP! Arsenal totāli pietrūkst centra uzbrucējs un to jau esmu kaut kad minējis. Es domāju, ka Arsenal ir "izkritis" no cīņas par titulu un tas bija paredzams. Bet vainot Vengeru par to, ka viņš slinko, maigi sakot ir stulbi...

  +1 [+] [-]

, 2010-02-07 23:59, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu škrobe - JĀ! Piekrītu... Bet tāda nu ir Arsenal politika pēdējos gados. Kapēc tieši tāda? Nezinu... jāprasa Arsenal faniem kas seko līdz notikumiem un informācijai komandas nometnē. Jebkurā gadījumā es to nesauktu par utopiju, jo komanda spēlē, spēlē skatāmu futbolu, pelna naudu, audzina talantus utt. Cita lieta, ka nespēj turēt līdz naudas vājprātam kas notiek futbolā pēdējā laikā! Neviens tagad nevar pateikt, kāds izskatītos Arsenal šodien pret Chelsea, iepriekš pret MU, un kurā vietā tabulā atrastos, ja nebūtu "izkritis" RvP! Arsenal totāli pietrūkst centra uzbrucējs un to jau esmu kaut kad minējis. Es domāju, ka Arsenal ir "izkritis" no cīņas par titulu un tas bija paredzams. Bet vainot Vengeru par to, ka viņš slinko, maigi sakot ir stulbi...
Nevar teikt ka Vengers slinko. Visa probleema ir vinja taktika, speeles plaans, transfeeru politika utt. Cik jau daudz ir runaats ka VAJAG uzbruceeju, bet vai tad ir? Nav!
Nu nevar laist pussargus kaa uzbruceejus pret United un Chelsea, speelees kuraas izskiiraas vinu taalaakaas iespeejas paciiniities par PL titulu. Un par Bentneru viss taapat ir skaidrs. Aizsardziibaa arii ir robi, it iipasi jau pret United. Un taa aizspeeleesanaas liidz vaartiem var paliidzeet pret Portsmouth vai Wolves. Iespeejams, pasiem Arsenal faniem nav patiikami uz to visu skatiities, jo kaa nekaa taa ir komanda ko vinji atbalsta.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-08 00:29, pirms 14 gadiem
labdien rakstīja: Beidz sapņot un sāc strādāt!

  -1 [+] [-]

, 2010-02-08 00:31, pirms 14 gadiem
kingland rakstīja: Nevar teikt ka Vengers slinko. Visa probleema ir vinja taktika, speeles plaans, transfeeru politika utt. Cik jau daudz ir runaats ka VAJAG uzbruceeju, bet vai tad ir? Nav!
Nu nevar laist pussargus kaa uzbruceejus pret United un Chelsea, speelees kuraas izskiiraas vinu taalaakaas iespeejas paciiniities par PL titulu.
Un par Bentneru viss taapat ir skaidrs. Aizsardziibaa arii ir robi, it iipasi jau pret United. Un taa aizspeeleesanaas liidz vaartiem var paliidzeet pret Portsmouth vai Wolves. Iespeejams, pasiem Arsenal faniem nav patiikami uz to visu skatiities, jo kaa nekaa taa ir komanda ko vinji atbalsta.
+

  +1 [+] [-]

, 2010-02-08 02:11, pirms 14 gadiem
Vel jau Arsenal itka var pacinities, nakoshas speles raadis...