Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Liverpūles neizšķirtu izrāvušais kolumbietis Diass lūdz atbrīvot nolaupīto tēvu

Agris Suveizda

Liverpūles neizšķirtu izrāvušais kolumbietis Diass lūdz atbrīvot nolaupīto tēvu
Luiss Diass. Foto: Reuters/Scanpix

Kolumbijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" futbolists Luiss Diass pēc vakardienas vārtu guvuma publiski lūdzis nolaupītājus atbrīvot viņa tēvu.

Kolumbijas kreiso partizānu kustība Nacionālās atbrīvošanas armija (ENL) 28. oktobrī ar motocikliem izsekoja Diasa vecāku automobili un nolaupīja futbolista tēvu, kamēr māti policijai izdevās atgūt. Pēc divu spēļu izlaišanas Diass vakar pēc paša vēlēšanās atgriezās laukumā, 83. minūtē devās uz maiņu neilgi pēc Lūtonas izvirzīšanās vadībā un kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu 1:1, gūstot trešos vārtus sezonā un pirmos – kopš augusta. Pēc vārtu guvuma Diass parādīja apakškreklu ar lūgumu atbrīvot viņa tēvu, bet pēc mača sīkāku paziņojumu publicēja sociālajos tīklos.

"Šoreiz runā nevis futbolists, bet gan Lučo Diass – Luisa Manuela Diasa dēls. Mane ir mans tēvs, kārtīgs strādnieks, mūsu ģimenes balsts, un viņš ir nolaupīts. Lūdzu ELN atbrīvot manu tēvu, un aicinu starptautiskās organizācijas strādāt pie viņa atbrīvošanas. Ar katru sekundi, ar katru minūti mūsu ciešanas pieaug. Mana māte, mani brāļi un es esam izmisuši, un mums trūkst vārdu, lai aprakstītu mūsu pašreizējās sajūtas. Šīs ciešanas beigsies tikai tad, kad tēvs atkal atgriezīsies mājās. Lūdzu viņu atbrīvot pēc iespējas drīzāk," rakstīja Luiss Diass, kurš pateicās kolumbiešiem un starptautiskajai sabiedrībai par izrādīto atbalstu.

26 gadus vecais malējais uzbrucējs Diass šosezon Premjerlīgā ir aizvadījis desmit spēles, astoņas reizes devies pamatsastāvā un guvis trīs vārtus, bet "Liverpool" ar 24 punktiem 11 mačos ieņem trešo vietu. Uz Eiropu Diass pārcēlās 2019. gada vasarā, kad viņu par 7,2 miljoniem nopirka "Porto", bet 2022. gada janvārī kolumbieti par 47 miljoniem iegādājās "Liverpool". Valstsvienībā Diasam 43 spēlēs ir deviņi vārti.

     [+] [-]

, 2023-11-06 13:58, pirms pusgada
Suvezida, brīnums ka ne Diešs. Vnk DiASS 😂😂😂

     [+] [-]

, 2023-11-06 16:01, pirms pusgada
...redz ko nozīmē motivēts spēlētājs! ...viņa mērķis bija parādīt apakškreklu, bet tāpēc vajag iesist golu!...visa komanda kaut ko čammājas, bet džeks iznāk uz dažām minūtēm un iesit!...un parāda uzrakstu!