Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

DĀR uzbrucējs Makartijs vēlas pamest ''Blackburn Rovers''

DĀR uzbrucējs Makartijs vēlas pamest ''Blackburn Rovers''
Benijs Makartijs
Foto: AP/Scanpix

Dienvidāfrikas Republikas izlases spēlētājs Benijs Makartijs, kurš jau ceturto sezonu pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu ''Blackburn Rovers'', atklājis, ka, mazās spēļu prakses dēļ vēlas pamest savu pašreizējo komandu janvārī, kad atvērsies transfēru periods.

31 gadus vecais uzbrucējs, kurš Blekburnas klubu pārstāv kopš 2006. gada, pirms tam trīs sezonas pavadot Portugāles klubā ''Porto'', šajā sezonā ''Rovers'' rindās spēli pamatsastāvā uzsācis tikai vienā mačā (pirmajā sezonas spēlē pret ''Manchester City''), bet kopumā visu turnīru ietvaros piedalījies tikai sešās spēlēs. Ņemot vērā to, ka nākošajā gadā DĀR notiks PK izcīņa, Makartijs vēlas pārstāvēt savu izlasi šajā finālturnīrā, taču saprot, ka bez regulāras spēļu prakses tas viņam var arī neizdoties. ''Rovers'' komandas galvenais treneris Sems Alardaiss šajā sezonā Makartija vietā (zem uzbrucējiem) veiksmīgi iespēlējis angļu pussargu Deividu Danu (29), kā rezultātā Makartijs biežāk savu komandas biedru cīņu noraugās no rezervistu soliņa.

Arī Alardaiss atzinis, ka saprot par Makartija vēlmi spēlēt vairāk, taču atklājis, ka pagaidām tas nav iespējams un uzklausīs citu klubu piedāvājumus par viņa iegādi: ''Saprotu, ka, ņemot vērā arī viņa vecumu, Benijs vēlas spēlēt regulāri un komandas pamatsastāvā, taču šobrīd tas nav iespējams. Ja viņš vēlēsies mainīt komandu, tad es to sapratīšu. Pagājušajā sezonā viņš lieliski spēlēja un palīdzēja mums izkļūt no izslēgšanas zonas. Biju domājis, ka arī šajā sezonā viņš spēlēs regulāri, taču, iespēlējot viņa vietā Deividu Danu, sapratu, ka ar šo izvēli esmu trāpījis desmitniekā. Dans joprojām spēlē pamatsastāvā šajā pozīcijā un dara to lieliski. Pašreiz viņš ir mūsu komandas vadošais spēlētājs,'' sacīja ''Rovers'' treneris.
''Protams, Benijam ir sava cena, par kuru mēs viņu pārdosim. Ja konkrētais klubs būs apmierināts ar šo summu, tad mēs to paziņosim spēlētājam un teiksim, ka piedāvājums mūs apmierina. Taču sākumā mēs vēlētos atrast viņam aizstājēju un tikai tad viņu pārdot'', piebilda Alardaiss.

''Rovers'' pamešanu apstiprināja arī Makartija aģents Robs Mūrs: ''Jā, Benijs vēlas pamest Blekburnu. Šajā sezonā viņam vispār netiek dota iespēja sevi pierādīt, un ir gluži skaidrs, ka viņš vairs nav tāda tipa spēlētājs, kuru Sems Alardaiss vēlas redzēt savā komandā.'' Tāpat aģents atklāja, ka komandu, iespējams, pametīs arī Makartija tautietis – DĀR izlases pussargs Elrio van Hērdens (26), kurš komandai pievienojies tikai šajā vasarā: ''Šī sezona ir sarežģīta abiem - gan Elrio, gan Benijam. Abi vairs nav tie spēlētāji, kuri nākotnē varētu ietilpt ''Blackburn'' sistēmā, tāpēc janvārī viņiem vajadzētu pamest šo komandu.''

Izmantotie resursi:
espnstar.com
fifa.com

  +2 [+] [-]

, 2009-11-06 17:00, pirms 14 gadiem
ļoti žēl Makkartiju. nemaz nezināju, ka viņš nespēlē pamatā vairs Roveros. viņš taču tik lieliski spēlēja vēl pagāšsezon un sita daudz vienmēr. 2006. gadā pārī ar Berbatovu tika atzīts par Premjerlīgas labāko debitantu, jo iesita 12 vai 14 vārtus debijas sezonā. tieši neatceros. lai nu kā, Portū viņš bija labs, ļoti labs. ar Derleju pārī, aizmugurē Dekū - ideāli.
ceru, ka tomēr viņš tiks savā izlasē.

     [+] [-]

, 2009-11-06 22:01, pirms 14 gadiem
Uz FKV