Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons neapmierināts ar Rūnija pārāk lielo entuziasmu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Fergusons neapmierināts ar Rūnija pārāk lielo entuziasmu
Rūnijs Anglijas izlases spēlē pret Ēģipti
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" galvenais treneris Alekss Fergusons izteicis neapmierinātību ar uzbrucēja Veina Rūnija piedalīšanos Anglijas izlases pārbaudes spēlē pret Ēģipti.

Rūnijam ir ceļgala savainojums, tādēļ viņš jau Līgas kausa izcīņas finālā pagājušo svētdien laukuma devās tikai uz maiņu. Toties trešdien, Anglijas izlases pārbaudes spēlē pret Ēģipti, kurā Anglija uzvarēja ar 3:1, uzbrucējs nospēlēja 86 minūtes, par ko ļoti neapmierināts ir "United" treneris Alekss Fergusons.

"Viņam trešdien nevajadzēja spēlēt, tomēr entuziasms ņēma virsroku - Veins nespēja pateikt nē. Viņš nespēj palikt mierā, viņam vienmēr jābūt kustībā, kaut gan dažreiz ir vienkārši jāatpūšas. Es nevainoju Fabio Kapello (Anglijas izlases galvenais treneris, aut.), viņam bija jāsavāc pati labākā komanda, toties esmu neapmierināts ar Veina rīcību - kapēc viņš spēlēja tik ilgi un nepalūdza maiņu? To es nespēju saprast."

Fergusona sašutumu tiešām var saprast - šovakar, 19:30 pēc Latvijas laika, "United" viesos tiksies ar "Wolverhampton". Ja Rūnijs izies laukumā, šī viņam būs jau trešā spēle sešu dienu laikā, kas var traucēt Premjerlīgas rezultatīvākajam futbolistam parādīt savu labāko spēli, bet viņa vārtu guvumu komandai ir ļoti vajadzīgi - "United" ar "Chelsea" sīvi cīnās par čempiona titulu, tāpēc jebkura neuzvarēta spēlē beigās var izrādīties izšķiroša. Turklāt, papildus Rūnija veselības problēmām, sezona jau beigusies citam uzbrucējam Maikam Ovenam, kas rada vēl lielākas problēmas.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

 +10 [+] [-]

, 2010-03-06 12:41, pirms 14 gadiem
Buutu muusu basketbolistiem taada deksme...

  +9 [+] [-]

, 2010-03-06 12:43, pirms 14 gadiem
mytila rakstīja: Buutu muusu basketbolistiem taada deksme...
tur tā kā g burts prasās k vietā...

bet nu jā. Rūnijs kaut vai dēļ savas attieksmes vienmēr ir paticis, lai gan te tuvu neesmu MU fans
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: 3SOLIS

  +3 [+] [-]

, 2010-03-06 12:52, pirms 14 gadiem
haa2o rakstīja: tur taa "te" vaarda vietaa prasaas vaards "ne"
Šie vārdi: taa; vaarda; vietaa; prasaas; vaards!
Pareizi rakstās: tā, vārda, vietā, prasās, vārds!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-03-06 13:46, pirms 14 gadiem
Njaa brinos kad nekur nav uzrakstiits Labi kersos pie lietas... Takad ievainoti ir tris Anglu uzbruceji Runijs,Defoe un Ovens. Visi shos ievainojumus guva pec spelem uz "Wembley" laukuma... Dazi speletaji ka James Milners un Matjuvs Upsons un treneri ka O'Niels(Aston Villa) un Fergusons jau teica ka laukums bija drausmigs...Shi laukuma slikta kvalitate vareja but faktori kapec shie uzbruceji guva ievainojumus... takad FA sola laukuma virsmu nomainit...

  +1 [+] [-]

, 2010-03-06 14:03, pirms 14 gadiem
Vispār jau Arsenal arī turpat vien ir un arī vēl cīnās.

  -2 [+] [-]

, 2010-03-06 14:30, pirms 14 gadiem
FRiJJJ,
Apsons jau vēl arī paslīdēja uz zālāja un uzdāvināja Ēģiptei 1. vārtus.
Kaut kas tur īsti nav ar to Wembley segumu.

Bet lai kā tur būtu ar to Wembley segumu, Rūnijam bija kaut kādas problēmas ar celi jau pēc uzvaras Līgas kausa finālā pār Aston Villa, par to jau arī SAF tagad škrobe.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-06 14:32, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: FRiJJJ,
Apsons jau vēl arī paslīdēja uz zālāja un uzdāvināja Ēģiptei 1. vārtus.
Kaut kas tur īsti nav ar to Wembley segumu.

Bet lai kā tur būtu ar to Wembley segumu, Rūnijam bija kaut kādas problēmas ar celi jau pēc uzvaras Līgas kausa finālā pār Aston Villa, par to jau arī SAF tagad škrobe.
Problēmas ar celi viņam jau bija pirms Līgas kausa fināla.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-06 16:05, pirms 14 gadiem
FRiJJJ rakstīja: Njaa brinos kad nekur nav uzrakstiits Labi kersos pie lietas... Takad ievainoti ir tris Anglu uzbruceji Runijs,Defoe un Ovens. Visi shos ievainojumus guva pec spelem uz "Wembley" laukuma... Dazi speletaji ka James Milners un Matjuvs Upsons un treneri ka O'Niels(Aston Villa) un Fergusons jau teica ka laukums bija drausmigs...Shi laukuma slikta kvalitate vareja but faktori kapec shie uzbruceji guva ievainojumus... takad FA sola laukuma virsmu nomainit...
Ko nozīmē "takad"?

  +1 [+] [-]

, 2010-03-06 17:18, pirms 14 gadiem
Mjā, šitais var slikti beigties...

  +1 [+] [-]

, 2010-03-06 18:46, pirms 14 gadiem
Manupraat, mulkigi no Rooney puses. Jaa, vinu vienmeer ir raksturojusi degsme, neatlaidiba un liels darba apjoms laukumaa, tachu dazreiz ir momenti, kad jaatturaas no riska. Shada vieglpraatiba var nospeleet lielu lomu uz United shanceem uz titulu.

  -1 [+] [-]

, 2010-03-06 19:14, pirms 14 gadiem
ruudzs rakstīja: Problēmas ar celi viņam jau bija pirms Līgas kausa fināla.
Nujā, bet jebkurā gadījumā problēmas bija pirms pārbaudes spēles

  -1 [+] [-]

, 2010-03-06 19:17, pirms 14 gadiem
Ko4inja rakstīja: Šie vārdi: taa; vaarda; vietaa; prasaas; vaards!
Pareizi rakstās: tā, vārda, vietā, prasās, vārds!
vārds neprasās, vārds tiek prasīts.. tā lūk,ja reiz mēs labojam viens otru.