Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džonsonam sezona beigusies

Džonsonam sezona beigusies
Endijs Džonsons
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas Londonas ''Fulham'' futbolistam Endijam Džonsonam kājas traumas dēļ šī sezona ir beigusies un futbolists vairs nevarēs palīdzēt savai komandai.

Jau iepriekš Endijam Džonsonam šajā sezonā bija gūta kājas trauma, kā rezultātā futbolists ir piedalījies vien 13 spēlēs. Bez Džonsona ''Fulham'' šobrīd nevar palīdzēt arī Klints Dempsijs, bet iepriekš komandai pievienojās tādi futbolisti kā Nikijs Šorejs, Stefano Okaku un Kristofers Buhtmans.

Šodien kļuvis zināms, ka Endijs Džonsons traumas dēļ vairs savai komandai šajā sezonā palīdzēt nevarēs. Par to paziņojusi komandas vadība īsā paziņojumā: ''Varam apstiprināt, ka Endijs Džonsons kājas traumas dēļ vairs šajā sezonā nespēlēs. Viņam tika veiktas medicīniskās pārbaudes, pēc kā arī ārsti noteica šādu slēdzienu.''

Anglijas Premjerlīgas kopvērtējumā Londonas ''Fulham'' pagaidām ieņem 11.vietu ar izcīnītiem 27 punktiem 23 spēlēs.

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

  +2 [+] [-]

, 2010-02-06 09:58, pirms 14 gadiem
Kopš Crystal Palace laikiem gan viņš ar neko ievērības cienīgu nav izcēlies. Pēdējās sezonas varētu nosaukt par ne īpaši veiksmīgām. Bet nu traumas protams nevienam nenovēlu un ceru uz Džonsona atgriešanos jaunā kvalitātē nākamsezon!

     [+] [-]

, 2010-02-06 14:37, pirms 14 gadiem
nedaudz stilīgāku frizūru un padomātu, ka tajā foto ir Bekhems