Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mašerano vēlas palikt

Mašerano vēlas palikt
Havjers Masčerano un Huans Rikelme
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' spēlētājs Havjers Mašerano cer, ka jau šonedēļ ''Liverpool'' panāks vienošanos ar argentīnieša īpašniekiem kompāniju MSI par pussarga iegādi.

Mašerano atrodas ilgtermiņa īrē ''Liverpool'' komandā, tādēļ uz šo darījumu neattiecas pagājušoceturtdien aizvēries transfēru logs Eiropas futbolā. Jau šonedēļ varētu tikt panākta vienošanās par spēlētāja iegādi. Darījuma cena būšot 18.6 miljoni sterliņu mārciņu.

''Pagaidām vēl nekas nav nokārtots, taču ceru, ka šīs nedēļas laikā viss būs kārtībā ar manu pāreju,'' sacīja futbolists. ''Esmu jau ilgu laiku to gaidījis, tādēļ pagaidīt vēl vienu nedēļu priekš manis nebūs problēma. Vēl tikai atliek nokārtot dažas formulitātes.''

Kā galveno iemeslu Mašerano palikšanai klubā min skatītāju labvēlīgo attieksmi pret viņu: ''Es mīlu mūsu fanus, un viņi mīl mani. Tas ir lieliski, un viņu dēļ vēlos šeit palikt.''

Ja darījums tik tiešām notiks, tad ''Liverpool'' visticamāk parakstīs ar Mašerano četru gadu līgumu. Mutiska vienošanās jau esot panākta.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2008-02-05 02:34, pirms 16 gadiem
Nu es ceru, ka Mašerano viss izdosies un vinjam izdosies nosleegt izdeviigu liigumu ar L'pool. Speeleetaajs tomeer loti labs!

  +2 [+] [-]

, 2008-02-05 09:45, pirms 16 gadiem
tik dargs vinjs ir??

  +3 [+] [-]

, 2008-02-05 10:52, pirms 16 gadiem
Dara daudz "melnaa darba" speelees biezi ir nemanaams. Manis peec lai paliek, citaadi atradiis kaadu friiku vina vietaa!