Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

FA soda ''United''

FA soda ''United''
Rio Ferdinands (pa labi)
Foto: Professional Sport

Anglijas Futbola Asociācija (FA) sodījusi Mančesteras ''United'' ar 25 tūkstošu sterliņu mārciņu lielu naudas sodu. Iemesls - septiņi ''sarkano velnu'' spēlētāji saņēma brīdinājumus sestdienas Premjerlīgas mačā pret Totenhemas ''Hotspur" (1:1).

''Hotspur'' jau pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā, kad precīzs bija bulgāru uzbrucējs Dimitars Berbatovs, savukārt jau otrā puslika kompensācijas laikā neizšķirtu mančesteriešiem panāca Karloss Tevezs. Šīs neizšķirts nācis par labu Londonas ''Arsenal'', kas tagad par diviem punktiem apsteidz ''United'' turnīra kopvērtējuma tabulā.

FA automātiski piešķir naudas sodu tām komandām, kuru spēlētāji viena mača laikā saņem vismaz sešus brīdinājumus. FA vēlāk tomēr nolēmusi nesodīt ''United'' spēlētājus par protestiem pie mača līnijtiesneša par Berbatova gūtajiem vārtiem.

''United'' aizsargs Rio Ferdinands par šo atgadījumu sacīja: ''Es biju blakām notikumu vietai un nesaprotu, kā tiesnesis neredzēja, ka Berbatovs nospēlēja ar roku. Tieši ša iemesla dēļ protestēju pie līnijtiesneša. Savādāk Ovens Hārgrīvzs būtu raidījis bumbu tālāk no mūsu vārtiem.''

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

  -1 [+] [-]

, 2008-02-05 02:10, pirms 16 gadiem
Ta nu gan baigais sods..! United taas 25 stukas man liekas bijushas nebijushas... Viena speeleetaaja (un ne taa labaakaa) nedeeljas alga.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-05 04:57, pirms 16 gadiem
Jopcik, tiešām tik rupji spēlēja? Vai daudz runāja pretī? Parasti MU neesmu novērojis tik daudz pārkāpumu...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-05 06:32, pirms 16 gadiem
nervi, nervi!!

  +5 [+] [-]

, 2008-02-05 09:16, pirms 16 gadiem
Vakar bez emocijām vēl vienu reizi noskatījos to spēli un konstatēju, ka tiesneši darbojās zem katras kritikas. Nekādas konsekvences.

Vispirms Tottenham pirmie vārti - Spurs spēlētājs uzkrita bumbai ar roku virsū, bet tiesnesis izlikās to neredzam. Šādās situācijās ir obligāti jāsvilpj. Vēlāk bumba roku laukuma vidusdaļā aizskāra Ronaldo un Hārgrīvzam - abos gadījumos bija tiesnešu svilpes un Ronaldo gadījumā pat kartīte. Otrajā puslaikā bumba pa roku trāpa Evram, bet tiesneša svilpe klusē. Tas ir kaut kāds haoss! Ja svilp, tad svilp; ja nesvilp, tad nesvilp!

Otra lieta - simulēšana. Rūnijs simulē un dabū dzelteno kartīti. Pēc brīža Hadlstouns uztaisa daivu, bet tiesnesim whatever. Come on! Atkal - ja svilp, tad svilp; ja nesvilp, tad nesvilp.

Un trešā lieta tackles. Neuzskaitīšu visus gadījumus, bet vāks, kāda nekonsekvence atkal. Vienam spēlētājam iedod dzelteno burtiski ne par ko, citreiz izliekas pārkāpumu neredzam.

Laiku atpakaļ tiesnešu konferencē tika runāts, ka pastiprināti jāuzmana tādi spēlētāji kā Kraučs, kas mūžīgi taisa nelielus grūdienus aizsargiem. Nu tad kur palika šī uzmanīšana šajā spēlē attiecībā pret Berbatovu, kurš līdzko saņēma bumbu uztaisīja nelielu 'punch' savam pretspēlētājam, tādējādi iegūdams brīvāku vietu un līdz ar to priekšrocības?

Un par sarkanajām kartītēm. Nafig Nani nesaņēma sarkano kartīti par savu tackle, ja citās premjerlīgas spēlēs šādos momentos sarkanās kartītes tiek dalītas pa labi un pa kreisi?

  -2 [+] [-]

, 2008-02-05 10:53, pirms 16 gadiem
Take it easy MU!!!
Slēpts komentārs: klunijs

  -2 [+] [-]

, 2008-02-05 11:47, pirms 16 gadiem
artuur---> Berbatovs pretinieku atgrūda ar rokām??? Daudzi jau vnk ar muguru vai augumu atgrūž pretinieku un nekas nav. Kā darīja Berba?

     [+] [-]

, 2008-02-05 12:12, pirms 16 gadiem
Nu, par atgrūšanu ar augumu jau ir pierasta lieta. Spilgtākais piemērs manās acīs ir Inzagī - reizām tiešām smiekli uznāk, kad Pipo kārtējo reizi atmuguriski grūžas virsū kādam pretinieku aizsargam.
Bet Berbatovam patīk arī ar rokām strādāt.

     [+] [-]

, 2008-02-05 15:39, pirms 16 gadiem
Ka nevar vinnēt, vismaz dabū daudz dzeltenās

     [+] [-]

, 2008-02-05 15:59, pirms 16 gadiem
artuurs.k --> speeciigs komentaars no tavas puses (tas pirmais)!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-05 22:12, pirms 16 gadiem
Hose, ja esi skatījies Milānas spēles ar Inzagi sastāvā, tad gan jau zini, par ko runāju.