Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Ten Hags sašutis par Rešforda lēmumu pēc derbija zaudējuma svinēt dzimšanas dienu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ten Hags sašutis par Rešforda lēmumu pēc derbija zaudējuma svinēt dzimšanas dienu
Markuss Rešfords. Foto: Imago Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" pagājušās nedēļas nogalē derbijā ar 0:3 zaudēja "Manchester City". Dažas stundas pēc neveiksmes Markuss Rešfords devies svinēt dzimšanas dienu, un galvenais treneris Eriks ten Hags lēmumu nosaucis par nepieņemamu.

"Pateicu viņam, ka šāda rīcība ir nepieņemama. Viņš atvainojās, un te mēs jautājumu slēdzam," preses konferencē teica Eriks ten Hags. Svētdien "Manchester United" piedzīvoja kārtējo zaudējumu, bet dažas stundas pēc spēles Markuss Rešfords apmeklēja ballīti, fotogrāfijām drīz aplidojot sociālos tīklus un medijus.

Ten Hags nevēlējās atbildēt, vai Rešfords, kuram 31. oktobrī apritēja 26 gadi, saņēmis naudas sodu – galvenais treneris pauda, ka tas ir jautājums, kas tiek risināts kluba iekšienē un tur arī paliks. Dzimšanas dienas svinību apmeklēšana svētdienas naktī netraucēja Rešfordam pirmdien laikus ierasties uz komandas treniņu.

Ar piecām uzvarām un pieciem zaudējumiem "Manchester United" ieņem tikai astoto vietu Premjerlīgas kopvērtējumā – divus punktus aiz priekšā esošās "Brighton&Hove Albion" un 11 punktus aiz līderes "Tottenham Hotspur". Šodien "United" viesosies pie Londonas "Fulham".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-11-04 10:12, pirms pusgada
Ten Hags man sķiet nepieņemams kā treneris un viņa lēmumi taktiskā ziņā tāpat

     [+] [-]

, 2023-11-04 10:43, pirms pusgada
Aizliegt atzīmēt dzimšanas dienu? Muļķis tas treneris ir

     [+] [-]

, 2023-11-04 11:11, pirms pusgada
Kazakevičs daudz neceremonētos ar tādiem!

     [+] [-]

, 2023-11-04 11:21, pirms pusgada
Vai tad pēc darba cilvēks nevar darīt, ko grib?

     [+] [-]

, 2023-11-04 11:22, pirms pusgada
Tad jau pēc zaudējuma nebija pelnījis ne ieiet dušā, ne vakariņas paēst utt.

     [+] [-]

, 2023-11-04 12:31, pirms pusgada
Ten Hags mācās no mūsu kazakeviča...visi vainīgi ,tikai ne pats...

     [+] [-]

, 2023-11-04 15:07, pirms pusgada
Pārāk mīksti tie mūsdienu spēlētāji. Kādreiz spēlēja un pārstāvēja klubu ar degsmi. Spēlēja, lai pierādītu sevi, cēlās un krita par komandas biedriem un treneri. Tagad pofig - atskraidi savas minūtes, saņem savus milionus par sezonu un pēc spēles ej tusēties. Viņam kā MU veterānam vajadzētu rādīt priekšzīmi.

Tas protams nenozīmē ka nedrīkst savu dzimšanas dienu svinēt, vairāk gan darīt to bez bildēm un pompa. Fani to nesapratīs.