Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" bez Vilšīra vēl divus mēnešus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Arsenal" bez Vilšīra vēl divus mēnešus
Džeks Vilšīrs un Arsēns Vengers
Foto: AP/Scanpix

"Arsenal" apstiprinājis informāciju, ka Anglijas izlases pussargam Džekam Vilšīram potītes savainojuma dēļ nāksies izlaist ilgāku posmu nekā sākotnēji paredzēts. Vilšīrs londoniešiem nevarēs palīdzēt vēl divus mēnešus.

19 gadus vecais Vilšīrs šosezon oficiālā spēlē "Arsenal" sastāvā vēl nav piedalījies. Pēdējās pāris nedēļas talantīgais pussargs staigāja speciālā aizsargzābakā.

"Arsenal" medpersonāls paziņojis, ka Vilšīrs laukumā nevarēs atgriezties vēl divus mēnešus. Vielgus treniņus pussargs varēs sākt tikai oktobrī, bet spēlēt varēs labākajā gadījumā novembra sākumā.

Vilšīram Samīra Nasrī un Seska Fabregasa aiziešanas rezultātā paredzēta vēl nozīmīgāka loma "Arsenal" komandā. Tiesa, ātrāk par sezonas vidusdaļu viņš izpausties nevarēs. "Arsenal" Premjerlīgas sezonu sākusi ļoti vāji – viens punkts pirmajās trīs spēlēs.

Izmantotie resursi:
BBC

  +5 [+] [-]

, 2011-09-04 17:09, pirms 13 gadiem
nu sudigi Arsenalam ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-09-04 19:39, pirms 13 gadiem
masterboy rakstīja: arsenal jamana arsti un fiziskas sagatavotibas treneri ,masieri uttt

domaju tad par 40 % mazinasies traumu risks
ne jau personāla vaina ir meklējama traumās

     [+] [-]

, 2011-09-05 11:54, pirms 13 gadiem
Edviins_95 rakstīja: ne jau personāla vaina ir meklējama traumās
traumās jā,bet nenoliegsi ka Arsenal pārāk bieži gadās traumas uz ilgu laiku un tādas,ka spēlētājs ķipa gatavs,nospēlē 2spēles un tad atkal uz mēnešiem ārā,man jau liekas ka tā nav sagadīšanās

  +2 [+] [-]

, 2011-09-05 17:01, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: traumās jā,bet nenoliegsi ka Arsenal pārāk bieži gadās traumas uz ilgu laiku un tādas,ka spēlētājs ķipa gatavs,nospēlē 2spēles un tad atkal uz mēnešiem ārā,man jau liekas ka tā nav sagadīšanās
Ir 2 dažādas lietas. Par to, ka Eduardu (spēlē), Diabī (treniņā) un Remzijam (spēlē) salauž kāju, atbildību no mediķiem nevar prasīt.
Bet potīšu traumu recidīvi (Fermālens, Vilšīrs) un biežās muskuļu un saišu traumas gan diemžēl ir aizdomīgas.

     [+] [-]

, 2011-09-06 01:25, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: Ir 2 dažādas lietas. Par to, ka Eduardu (spēlē), Diabī (treniņā) un Remzijam (spēlē) salauž kāju, atbildību no mediķiem nevar prasīt.
Bet potīšu traumu recidīvi (Fermālens, Vilšīrs) un biežās muskuļu un saišu traumas gan diemžēl ir aizdomīgas.
nu neaizmirsti to pašu Fabregasu,kas divas sezonas vairāk ārstējās nekā spēlēja