Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Portsmouth'' ceturto reizi sezonā jauns īpašnieks

''Portsmouth'' ceturto reizi sezonā jauns īpašnieks
''Portsmouth'' galvenais treneris Avrams Grants
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Portsmouth'', kurš pašreiz vietējā čempionātā ieņem pēdējo vietu un labu laiku slīkst parādos, jau ceturto reizi šajā sezonā mainījis īpašnieku. Par to kļuvis Honkongas biznesmenis Balrams Čainraijs.

''Porstmouth'' pārstāvis apstiprinājis, ka Čainraija kompānija ''Portpin'' no iepriekšējā īpašnieka Ali Al-Faraja no šodienas pārņēmusi kluba vadības grožus. Čainraija paspārnē klubs nonācis interesantā veidā. Proti, iepriekšējam īpašniekam Al-Farajam tika iedots kredīts 17 miljonu mārciņu apmērā, bet kreditora firma bija tieši Čainraijam un vēl kādam izraēliešu biznesmenim piederošā ''Portpin''. Taču, ņemot vērā to, ka Al-Farajs nesteidzās maksāt parādu, pēc likuma klubs pārgāja kreditora - ''Portpin'' - īpašumā.

Jāpiemin, ka jaunajiem kluba īpašniekiem 10. februārī vēl gaidāmas cīņas tiesas zālē , ņemot vērā to, ka klubs labu laiku nemaksāja nodokļus. Taču tiek minēts, ka ar jaunajiem īpašniekiem komandai, kura nemaz tik sen triumfēja Anglijas kausā, kā arī cīnījās Eirokausos, tomēr izdosies izrauties no finansiālā kraha. Čainraijs cer, ka viņam izdosies nostiprināt kluba finansiālās lietas, tādējādi cenšoties atlīdzināt savus zaudējumus, pirms pārdošanas to citam īpašniekam. Lai nu kā, ''Portsmouth'' kļuvis par otro klubu Premjerlīgā, kuru kontrolē kāds Honkongas uzņēmums un tā biznesmeņi. Līdzīgs liktenis pērnā gada oktobrī piemeklēja arī ''Birmingham City''.
Vēl jāatzīmē, ka, ņemot vērā lielos parādus (vairākus mēnešus spēlētājiem pat netika maksāta alga), klubam kādu laiku bija aizliegts iegādāties jaunus spēlētājus.

Pašreiz Anglijas Premjerlīgā pēc aizvadītām 23 spēlēm (4-3-16) ''Portsmouth'' joprojām turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no 17. vietas, kura garantē palikšanu augstākajā līgā. Nākamā spēle ''Portsmouth'' jau šajā sestdienā, kad izbraukumā jātiekas ar ''Manchester United''.

Izmantotie resursi:
soccerway.com
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-02-04 18:22, pirms 14 gadiem
andrisd rakstīja: .
Domā kādam būs interesanti lasīt Tavu smailiju un punktu?

  +1 [+] [-]

, 2010-02-04 18:26, pirms 14 gadiem
nakoshaa speele obligati jauzvar!

     [+] [-]

, 2010-02-04 18:29, pirms 14 gadiem
timoty rakstīja: nakoshaa speele obligati jauzvar!
Tā arī būs

  +2 [+] [-]

, 2010-02-04 18:32, pirms 14 gadiem
timoty rakstīja: nakoshaa speele obligati jauzvar!
Jā, Pompey uzvarēs MŪŪ. Veiksmi viņiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-04 18:47, pirms 14 gadiem
andrisd rakstīja: Kas tev liek to darit?
Ko darīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-04 19:13, pirms 14 gadiem
andrisd rakstīja: ''Lasit'' manu smailinju un punktu. Ja tev nepatik mans viedoklis tad vnk kluse!
smailijs un punkts ir viedoklis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja