Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Arī vienam no "Liverpool" līderiem Manē atklātas pozitīvas Covid-19 analīzes

Agris Suveizda

Arī vienam no "Liverpool" līderiem Manē atklātas pozitīvas Covid-19 analīzes
Sadio Manē. Foto: AP/Scanpix

Anglijas spēcīgākais futbola klubs "Liverpool" paziņojis, ka senegāliešu uzbrūkošajam spēlētājam Sadio Manē ir atklātas pozitīvas Covid-19 analīzes. Atgādinām, ka iepriekš pozitīvas analīzes bija arī "Liverpool jaunieguvumam Tjagu Alkantaram.

"Sadio Manē ir pozitīvas Covid-19 analīzes, un viņš, atbilstoši visām vadlīnijām, pašlaik ir devies pašizolācijā. Uzbrucējam, kurš pirmdienas uzvarā pār "Arsenal" (3:1) guva vārtus, ir nelieli simptomi, bet kopumā viņš jūtas labi," sacīts kluba mājaslapā.

"Tomēr, līdzīgi kā Tjagu Alkantaras gadījumā, Liverpūles futbola klubs ievēro un turpinās ievērot visus ar Covid-19 saistītos protokolus, tādēļ Manē pašizolācijā būs visu nepieciešamo laiku," kluba paziņojumā turpināts.

28 gadus vecais Manē Premjerlīgas sezonas sācis ar trim vārtiem trīs spēlēs, un senegālietis visās sešās iepriekšējās Premjerlīgas sezonās guva vismaz 10 vārtus – gan divās sezonās "Southampton", gan četrās sezonās "Liverpool" sastāvā. 2018./19. g. sezonā Manē 36 spēlēs guva 22 vārtus, bet iepriekšējā sezonā atzīmējās ar 18 precīziem sitieniem.

Rīt "Liverpool" viesosies pie Birmingemas "Aston Villa", bet pēc izlašu pauzes 17. oktobrī derbijā spēlēs pret "Everton". Senegālas valstsvienībai ir paredzētas pārbaudes spēles pret Maroku un Mauritāniju.

Izmantotie resursi:
https://www.liverpoolfc.com/news/fi...

     [+] [-]

, 2020-10-03 22:29, pirms 4 gadiem
nu, vāks...