Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Heselinks turpmāk spēlēs ''Hull City''

Heselinks turpmāk spēlēs ''Hull City''
Jans Venegors of Heselinks
Foto: hullcityafc.net

Bijušais Skotijas kluba ''Celtic'' holandiešu uzbrucējs Jans Venegors of Heselinks kā brīvais aģents pievienojies Anglijas Premjerlīgas klubam ''Hull City'', parakstot līgumu ar klubu uz diviem gadiem.

Heselinks, kurš pēc pagājušās sezonas nepagarināja līgumu ar Skotijas ''Celtic'', visu vasaru meklēja sev jaunu komandu un augustā pat trenējās kopā ar Nīderlandes čempionāta pagājušās sezonas vicečempioniem ''FC Twente''. Holandiešu futbolists bija vienojies ar kluba vadību - kamēr neatradīs sev jaunu darba vietu, tikmēr sportisko formu uzturēs ''FC Twente'' rindās. Vienu brīdi jau klīda runas, ka 30 gadus vecais uzbrucējs tieši šajā komandā varētu turpināt savu karjeru, taču spēlētājs jau agrāk paziņja, ka pagaidām vēl atgriezties dzimtenē nevēlas. Visas vasaras garumā interesi par viņu izrādīja Anglijas Premjerlīgas klubs ''Blackburn Rovers'', spāņu ''Malaga'', Anglijas Čempionāta klubi ''Middlesbrough'' un ''Bristol City'', kā arī grieķu ''Larissa''.

Kļuvis zināms, ka Heselinks karjeru turpinās Anglijas Premjerlīgā, pievienojoties ''Hull City'' un parakstot līgumu ar klubu uz diviem gadiem. Ņemot vērā to, ka spēlētājs bija brīvais aģents, viņš varēja pievienoties komandai arī pēc transfēru perioda beigām.

''Hull City'' klba prezidents Pols Dafens bija ļoti apmierināts par paveikto darījumu, piebilstot, ka Heselinka iegādē viņi ir apsteiguši arī lielākus Eiropas klubus: ''Esmu priecīgs, ka šajās sacensībās esam guvuši virsroku. Nenoliedzami, vēlējāmies iegūt pieredzējušu uzbrucēju, kurš zina, kā jāgūst vārti. Tas ir tieši tas, kas mums bija vajadzīgs. Pagājušajā sezonā mēs neguvām daudz vārtu (38 Premjerlīgas spēlēs tikai 39 gūti vārti). Ar savu pieredzi viņš noteikti palīdzēs arī gados jaunākiem spēlētājiem. Vēlējāmies viņu iegūt jau kopš jūlija Jā, zinām, ka interesi izrādīja lielāki Eiropas klubi, taču Jans velējās spēlēt tieši Premjerlīgā.''

Izmantotie resursi:
hullcityafc.net

  +6 [+] [-]

, 2009-09-03 13:30, pirms 15 gadiem
iespaidīgs papildinājums Hull

  -4 [+] [-]

, 2009-09-03 15:40, pirms 15 gadiem
Futbola speele tiem kas kaut ko sajeedz no EPL!
fantasy.premierleague.com

  +2 [+] [-]

, 2009-09-03 16:25, pirms 15 gadiem
Labs pirkums.

     [+] [-]

, 2009-09-03 17:07, pirms 15 gadiem
Njā, Hull City ar uzbrukumu šosezon viss būs kārtībā (Altidors-Haselinks). Redz, spēlētājs pareizi darīja - gribēja spēlēt EPL un viss. Atraidīja citu klubu piedāvājumus, tiklīdz saņēma no EPL kluba, tā pieņēma. Ceru viņu arī PK DĀR ieraudzīt nākamgad!

     [+] [-]

, 2009-09-03 17:51, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Njā, Hull City ar uzbrukumu šosezon viss būs kārtībā (Altidors-Haselinks). Redz, spēlētājs pareizi darīja - gribēja spēlēt EPL un viss. Atraidīja citu klubu piedāvājumus, tiklīdz saņēma no EPL kluba, tā pieņēma. Ceru viņu arī PK DĀR ieraudzīt nākamgad!
Domāju ka drīzāk laukumā Hull city stabils uzbrucējs būs Džovanni, kurš pagājušosezon izvilka Hullam izcilo sezonas sākumu!! Un kā otrs uzbrucējs drošvien rotēs gan Altidoru un Heselinku!!

     [+] [-]

, 2009-09-03 21:42, pirms 15 gadiem
prieks par šo ziņu.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-03 23:34, pirms 15 gadiem
grosis7 rakstīja: Domāju ka drīzāk laukumā Hull city stabils uzbrucējs būs Džovanni, kurš pagājušosezon izvilka Hullam izcilo sezonas sākumu!! Un kā otrs uzbrucējs drošvien rotēs gan Altidoru un Heselinku!!
Džovanni nav uzbrucējs. viņš ir uzbrūkošā tipa pussargs, kas var spēlēt gan kā uzbrucējs, gan kā vingers, uzbrūkošais pussargs un pat centra pussargs vienlīdz labi. īsts līderis.