Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Bābels vēlas pamest ''Liverpool''

Bābels vēlas pamest ''Liverpool''
Raiens Bābels
Foto: SCANPIX SWEDEN

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' futbolists Raiens Bābels izteicies, ka vēlas pamest Liverpūli un pārcelties janvārī uz Amsterdamas ''Ajax'', ja viņš turpmākajā sezonas gaitā netiks pie pienācīga spēles laika.

Raiens Bābels pievienojās ''Liverpool'' pirms pagājušās sezonas, kad komanda par futbolistu samaksāja 11,5 miljonus sterliņu mārciņu. Kopumā gan futbolists nav bijis viens no ''Liverpool'' līderiem un šajā sezonā Bābels ir uzsācis tikai vienu spēli ''Liverpool'' sākumsastāvā, par ko futbolists nav apmierināts un šobrīd pat vēlas pamest komandu, lai labāk varētu sagatavoties gaidāmajai pasaules kausa izcīņai, kura nākamā gada vasarā notiks Dienvidāfrikas Republikā.

Futbolists apgalvojis, ka neizslēdz iespēju janvārī pārcelties uz Amsterdamas ''Ajax'', lai tieši labāk sagatavotos pasaules kausa izcīņai: ''Man pirms sezonas daudz kas tika apsolīts, bet pagaidām no tā nekas nav izpildīts. Man teica, ka spēlēšu vairāk un man būs iespēja sevi vairāk pierādīt, taču jau pēc pirmās spēles esmu nosēdināts uz rezervistu soliņa. Domāju, ka aizvadīt sezonas otro pusi Amsterdamas ''Ajax'', lai labāk sagatavotos pasaules kausa izcīņai, nemaz nebūtu tik slikta ideja. Ar ''Liverpool'' nolēmām par šo jautājumu atkal uzsākt sarunas janvārī.''

Izmantotie resursi:
uk.eurosport.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2009-09-03 12:11, pirms 15 gadiem
Vispār viņš intervijā teica, ka vēlētos tikt izīrēts, lai tiktu pie normāla spēles laika un varētu sevi pierādīt, lai tiktu sastāvā pasaules kausā.

liverpoolecho.co.uk: Liverpool Echo.co.uk - Liverpool FC - News -...

Un ne jau Liverpool spertāl noraidīja šosezon daudzi spēlētāji
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-03 12:35, pirms 15 gadiem
enjoyz rakstīja: Beigās paliks tikai Torres, Gerrards un resns treneris ar ļoti lielu muti :/
Tas tik būs trio
Un tad treners varēs taisīt sastāva rotation uz nebēdu

     [+] [-]

, 2009-09-03 12:40, pirms 15 gadiem
Laba ideja

  +2 [+] [-]

, 2009-09-03 12:53, pirms 15 gadiem
TukTukKasTur rakstīja: Un tad treners varēs taisīt sastāva rotation uz nebēdu
rotācija jau ļoti sen beigusies Liverpoolē
Kopš Torres ir Liverpoolē rotācija ir minimāla, kā jebkurā TOP komandā

  -1 [+] [-]

, 2009-09-03 13:17, pirms 15 gadiem
Nu, pats vainīgs. Yossi jau sen ir labāks par viņu, tikai resnais to vēl īsti nesaprot. Vēl uz rezervēm aizsūtīt Lukasu, lai pamācās tur spēlēt kā AM, nevis spēles laikā nezin, ko darīt ar bumbu pretinieka pusē. Bet Rafam uz šito čali ir kaut kāds knikšķis iestājies...

The Red machine shall rise again!

     [+] [-]

, 2009-09-03 14:57, pirms 15 gadiem
Nē nu sorry Babel,bet tu māki tikai dažus fintus un dažreiz normāli iecentrēt,spēlē pret Tottenham tu biji nulle!

Esmu pārliecināts ka Babelam tika dotas pietiekami daudz iespējas sevi parādīt taču savu potenciālu Liverpool viņš nav pierādijis,Riera un Benajuns šobrīd ir labāki.

Lai jau pārdod Rajenu,tikai par atbilstošu samaksu!
Par izīrēšanu gan nē,nav jēgas!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-03 15:41, pirms 15 gadiem
Futbola speele tiem kas kaut ko sajeedz no EPL!
fantasy.premierleague.com

     [+] [-]

, 2009-09-03 17:05, pirms 15 gadiem
Ja Jols šo janvārī pie sevis dabūs, tad būs Ajax kārtīga blice... Visur holandiešiem šogad negāja. Nu jau gandrīz visi aizgāja no RM, tagad Bābels taisās prom no L'pool. Bet tas ir tikai pareizi, ja vēlas spēlēt PK!

     [+] [-]

, 2009-09-03 22:07, pirms 15 gadiem
Par ātru čalis pārgāja uz dziļākiem ūdeņiem.
Polkadot, visa nelaime ir pirmkārt tajā, ka par ātru uz PL aizgāja, otrkārt tajā, ka Bābels nav flanga spēlētājs, bet uzbrucējs.