Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" par 70 miljoniem izpērk Rodri no "Atletico"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester City" par 70 miljoniem izpērk Rodri no "Atletico"
Rodri. Foto: Imago Sport/Scanpix

Spānijas vicečempione Madrides "Atletico" apstiprinājusi, ka pussargs Rodri par 70 miljoniem eiro pārcelsies uz Anglijas spēcīgāko komandu "Manchester City".

23 gadus vecajam spāņu pussargam Rodri bija spēkā esošs līgums ar "Atletico" līdz 2023. gada vasarai, taču Spānijā pieņemtā prakse liek kontraktā iestrādāt summu, par kuru iespējams vienošanos izpirkt. Rodri tie bija 70 miljoni, un šodien saņemts oficiāls apstiprinājums, ka "City" samaksājusi summu un ieguvusi pussargu savā īpašumā.

Aizvadītajā sezonā Rodri piedalījās 34 spēlēs, izceļoties ar trim vārtu guvumiem. Viņam tā bija pirmā sezona Madridē, pirms tam trīs gadus pavadot "Villarreal" rindās. Pagājušajā vasarā "Atletico" par pussarga iegūšanu šķīrās no 20 miljoniem eiro, plus darījumam bija pievienoti bonusi piecu miljonu vērtībā.

Spānijas izlasē Rodri debitēja pagājušā gada 23. martā, kad aizvadīja noslēdzošās astoņas minūtes pārbaudes spēlē pret Vāciju. Tagad notiekošajā 2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklā pussargs divās no četrām spēlēm devies Spānijas starta sastāvā.

Lai gan "Manchester City" ir viena no bagātākajām komandām pasaulē, par Rodri samaksātie 70 miljoni kļuvuši par jaunu rekordu. Iepriekšējais rekords noturējās vienu gadu – pērn tika samaksāti 66,9 miljoni eiro "Leicester City" par Rijada Mahreza iegādi.

Izmantotie resursi:
https://www.atleticodemadrid.com/no...
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-07-03 19:30, pirms 5 gadiem
Ir jau arii,beidzot City ir 1 vs 1 mainja Fernandinjo,kas liekas bija vieniigaa,kuraa Gvardiolam nebija liidzveertiiga aizstaajeeja.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-03 19:40, pirms 5 gadiem
CIk no Atlētu starting 11 ir palikuši vēl neskaitot Oblaku un Grizmanu?

  +1 [+] [-]

, 2019-07-03 21:45, pirms 5 gadiem
Vēl Angelino atpakaļ no PSV par kapeikām.
Tagad varēsim vērot kā/vai Peps no Rodri uztaisīs Busketu. Starp citu abiem stati pagājušā sezonā ļoti līdzīgi. Kopā ar Kasimiro 3 labākie balsta pussargi La Liga pagājušajā sezonā.

  +1 [+] [-]

, 2019-07-03 22:45, pirms 5 gadiem
Nez vai kāds pamanīja - Atletico tikko oficiāli (Rodri uz City vēl nav oficiāli, būšot oficiāli rīt) parakstīja Fēliksu par 126 m.