Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pelegrīni: "Nekad neesmu izjutis spiedienu par izcīnīto titulu skaitu"

Pelegrīni: "Nekad neesmu izjutis spiedienu par izcīnīto titulu skaitu"
Manuels Pelegrīni
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras “City” galvenais treneris Manuels Pelegrīni uzstāj, ka viņš neizjūt nekādu spiedienu par savu tālāko nākotni Mančestrā.

Pēc 1.martā piedzīvotā zaudējuma pret “Liverpool” Manuela Pelegrīni vadītā vienība par pieciem punktiem atpaliek no turnīra līderes Londonas “Chelsea”. “City” galvenais treneris neuztraucoties par savu darbu, atzīstot, ka vienīgā reize, kad viņš izjūt spiedienu ir, kad viņa vadītā komanda nespēj veikt visu, kas ir tās spēkos.

“Nekad neesmu izjutis spiedienu par izcīnīto titulu skaitu,” viņš pastāstīja žurnālistiem. “Vienīgais spiediens ir tad, kad redzu, ka mana komanda nespēlē tā, kā to vēlos. Vēlreiz atkārtoju, kad parakstīju līgumu man neviens neteica, ka man būtu jāizcīna viens tituls katru sezonu, vai pieci nākamajos piecos gados. Tituli ir vajadzīgi, taču tā nav vienīgā svarīgā lieta.”
Pelegrīni apstiprināja, ka komandā jaunu traumu nav, taču trešdienas spēlē pret “Leicester City” veikšot izmaiņas starta vienpadsmitniekā. Mančestras “City” šosezon 27 spēlēs izcīnījusi 55 punktus, ierindojoties otrajā vietā.

Izmantotie resursi:
Goal.com

     [+] [-]

, 2015-03-03 23:20, pirms 9 gadiem
Ne pa temu,bet es skatos Sunderlandes sastavu un tur ir gan Vess Brouns, gan Dzons O'sea, es varbut skatos kludainu sastavu, varbut es jaucu kaut ko, bet vai tad vienam nevajag izciest sarkano kartiti, pienemsim, ka Brouns iesniedza veiksmigu apelaciju, bet tad diskvifikaciju jauzliek O'seam, vai atkal kludos?

     [+] [-]

, 2015-03-04 06:07, pirms 9 gadiem
Ja neapspelees Barsu un izkritiis no CL, tad neticu, ka neliks kraameet koferus.

     [+] [-]

, 2015-03-04 09:54, pirms 9 gadiem
Kādēļ, lai viņu atlaistu? Kā viņš pats teica, šīs intervijas 2. daļā (var apskatīt mcfc.co.uk), daļai no mēdijiem ir nepareizs priekšstats par City īpašniekiem- nav tā, ka viņi ir apsēsti ar tituliem. Paskatieties cik ilgi netika atlaists Mančīnī, un viņš tika atlaists nejau tādēļ, ka togad komanda neizcīnija titulu, bet dēļ mikroklimata, kāds bija izveidots komandā .

     [+] [-]

, 2015-03-04 10:54, pirms 9 gadiem
ZIWRAV rakstīja: Ne pa temu,bet es skatos Sunderlandes sastavu un tur ir gan Vess Brouns, gan Dzons O'sea, es varbut skatos kludainu sastavu, varbut es jaucu kaut ko, bet vai tad vienam nevajag izciest sarkano kartiti, pienemsim, ka Brouns iesniedza veiksmigu apelaciju, bet tad diskvifikaciju jauzliek O'seam, vai atkal kludos?
Tāds pats variants kā iepriekšējajā sezonā ar Ox un Gibsu! Tas vēl tik trūka ka Wes Brownam būtu jāizlaiž 3 spēles... Lielākajai daļai EPL tiesnešu vajag suni siksniņā līdzi, jo tas tak nav pieļaujami, tik rupji kļūdīties!

     [+] [-]

, 2015-03-04 14:54, pirms 9 gadiem
Nedaudz vairāk no intervijas:
Pelegrīnī: “Es nejūtu nekādu...