Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Brīvā brīdī palasīšu, ko Madrides mediji raksta par Beilu"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Morinju: "Brīvā brīdī palasīšu, ko Madrides mediji raksta par Beilu"
Žuzē Morinju. Foto: RS/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Tottenham" galvenais treneris Žuzē Morinju pēc uzvaras pret "Brighton" slavēja uzvaras vārtu autoru velsieti Garetu Beilu. Portugālis arī atklāja, ka brīvā brīdī atvērs interneta pārlūku, lai apskatītu, ko par Beila sniegumu raksta Madrides mediji.

Beils mačā iesaistījās 70. minūtē un pēc trīs minūtēm guva "Tottenham" uzvaras vārtus. "Viņš uzņem formu," Morinju teica pēcspēles intervijā. "Viņš noteikti bija pelnījis gūt vārtus. Kad radīsies iespēja, noteikti atvēršu interneta pārlūku un paskatīšos, ko par Beilu raksta Madrides mediji."

"Viņa pienesums bija lielisks, Garets guva ļoti svarīgus vārtus," portugālis turpināja slavēt velsieti. "Kopā ar Keinu viņi aizvadīja ļoti labas pēdējās 15 minūtes – viņi spēlēja gudri un ar prātu. Garets zina, ka viņš mums ir svarīgs. Esmu ļoti apmierināts ar viņa sniegumu un to, ka viņš guva uzvaras vārtus."

Morinju arī atzina, ka Beils vēl nav fiziski gatavs pilnai spēlei: "Viņa fiziskā kondīcija vēl nav tādā līmenī, lai nospēlētu visas 90 minūtes. Izmantojam Eiropas līgu, lai dotu viņam iespēju pierast pie slodzes. Beils nākamo maču Eiropas līgā sāks pamatsastāvā, bet uzreiz varu pateikt, ka viņš nebūs laukumā visu spēli."

"Tiesnesim pēc mača savi lēmumi būtu jāpaskaidro," Morinju komentēja tiesneša lēmumu ieskaitīt "Brighton" vārtu guvumu. "Negribu par to runāt, jo man nav dots paskaidrojums. Skots ir labs tiesnesis, kurš pieņēma lēmumu, kuru uzskatīja par pareizu, bet viņam pēc spēles būtu jāpaskaidro, kāpēc lēmums bija tieši tāds."

Izmantotie resursi:
https://www.goal.com/en/news/mourin...

  +1 [+] [-]

, 2020-11-02 14:33, pirms 4 gadiem
Cerams Beils uzņems apgriezienos un uguņos kā agrāk...Ja traumas nemocīs tad būs labs pienesums Spurs

     [+] [-]

, 2020-11-03 05:20, pirms 4 gadiem
Ze spešal van.