Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: van de Bēks uz pieciem gadiem ''Manchester United''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Oficiāli: van de Bēks uz pieciem gadiem ''Manchester United''
Donijs van de Bēks. Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda ''Manchester United'' šodien oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu uz pieciem gadiem ar iespēju to pagarināt uz vēl vienu ar pussargu Doniju van de Bēku. Transfēra summa tiek lēsta aptuveni 39 miljonu eiro vērtībā.

Jau pagājušajā nedēļā parādījās pirmās ziņas par Amsterdamas ''Ajax'' pussarga Donija van de Bēka pievienošanos ''Manchester United''. 29.augusta pārbaudes spēlē futbolists tika atstāts ārpus sastāva un galvenais treneris Ēriks ten Hāgs atzina, ka tas ir saistīts ar transfēra pārrunām.

Šodien ''Manchester United'' oficiāli paziņojusi par piecu gadu līguma noslēgšanu ar bijušo ''Ajax'' pussargu ar iespēju pagarināt to uz vēl vienu sezonu. Tiek lēsts, ka transfēra summa ir aptuveni 39 miljoni eiro. Van de Bēks pēc līguma parakstīšanas pateicās ''Ajax'' par pavadīto laiku: ''Grūti vārdos izstāstīt, cik šī man ir liela iespēja, pievienojoties tādam klubam kā ''Manchester United''. Vēlos pateikt paldies ''Ajax'' komandai par doto iespēju. Šī vieta man vienmēr asociēsies ar pozitīvām un siltām atmiņām. Esmu gatavs spert nākamo soli savas karjeras izaugsmē un spēlēt visaugstākajā līmenī.''

Tikmēr komandas galvenais treneris Ūle Gunars Sulšērs atzina, ka Donijs ir tieši tāda tipa spēlētājs, kāds tika meklēts šajā starpsezonā: ''Van de Bēkam ir visas prasmes, lai veiksmīgi iekļautos un būt vienam no komandas labākajiem spēlētājiem. Viņa māka redzēt laukumu, labā spēles izpratne papildinās tās kvalitātes, kas jau ir citiem mūsu pussargiem. Donija sniegums Nīderlandē un Eirokausos bijis lielisks pēdējos gados un ar nepacietību gaidu strādāšanu kopā ar viņu.''

2019./2020.gada sezonā ''Manchester United'' Anglijas Premjerlīgā ieņēma trešo vietu, bet UEFA Eiropas līgā aizkļuva līdz pusfinālam.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...

  +1 [+] [-]

, 2020-09-02 22:22, pirms 4 gadiem
Kameer Barca lenc kaarteejo 30gadnieku Vinalduma izskataa,MU nocelj jauno un perspektiivo

     [+] [-]

, 2020-09-02 23:18, pirms 4 gadiem
NilsK rakstīja: Kameer Barca lenc kaarteejo 30gadnieku Vinalduma izskataa,MU nocelj jauno un perspektiivo
Tipisks Bartomeu. Izcils piemers kā viens cilvēks sabojā klubu. Kā viņš tur vispār nonāca...
Ļoti žēl ka šī ierēdņa dēļ Prime Messi gadi tika var teikt izniekoti spēlejot vienam pret visiem. Transferu politika nekāda, treneru izvēle arī. Ahhh. Žēl.

  -1 [+] [-]

, 2020-09-02 23:24, pirms 4 gadiem
D.Rose The best rakstīja: Tipisks Bartomeu. Izcils piemers kā viens cilvēks sabojā klubu. Kā viņš tur vispār nonāca...
Ļoti žēl ka šī ierēdņa dēļ Prime Messi gadi tika var teikt izniekoti spēlejot vienam pret visiem. Transferu politika nekāda, treneru izvēle arī. Ahhh. Žēl.
Tev bildē Premjerlīgas lauva. Būtu šobrīd priecājies, ka Messi visticamāk tur spēlēs.

     [+] [-]

, 2020-09-03 08:08, pirms 4 gadiem
Un tā ir iztirgota kārtējā Ajax zelta paaudze. Pēc dažiem gadiem gaidīsim jauno maiņu. Brīnos, ka Niko vēl neviens nav nopircis.

     [+] [-]

, 2020-09-03 10:08, pirms 4 gadiem
mikelis_goppers rakstīja: Tev bildē Premjerlīgas lauva. Būtu šobrīd priecājies, ka Messi visticamāk tur spēlēs.
Protams būtu interesanti redzēt Messi EPL, bet Messi ir Barcelona. Un otrādāk. Neredzu viņu citā komandā...

Bet viss atkarīgs no tā Bartomeu...

     [+] [-]

, 2020-09-03 17:48, pirms 4 gadiem
Labs transfērs par sakarīgu cenu.

Tagad vēl Sancho un Upamecano dabūt un tad jau varēs teikt, ka izcils transfēru logs padevies.