Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lovenkrands tomēr atgriežas ''Newcastle''

Lovenkrands tomēr atgriežas ''Newcastle''
Peters Lovenkrands
Foto: AP

Dānijas izlases uzbrucējs Peters Lovenkrands, kurš iepriekšējās sezonas otru daļu pavadīja Anglijas Premjerlīgas klubā ''Newcastle'', bet pēc sezonas beigām kļuva par brīvo aģentu un vēlāk atteicās pievienoties Spānijas klubam ''Villarreal'', tomēr atgriezies angļu klubā.

Pirms kāda laika jau ziņojām, ka 29 gadus vecajam uzbrucējam, kurš pagājušās sezonas otru daļu pavadīja ''Newcastle'', sezonas beigās beidzās līgums un 1. jūlijā viņš nolēma pamest komandu, kļūstot par brīvo aģentu. Pirms tam Lovenkrands trīs sezonas spēlēja Vācijas Bundeslīgas klubā ''Schalke'', taču šī gada janvārī klubs nolēma no viņa atbrīvoties, kā rezultātā viņš pārcēlās uz Angliju.
Līdz vakardienai Lovenkrands bija brīvais aģents un meklēja sev jaunu darba vietu. Augusta vidū viņam piedāvājumu izteica spāņu kluba ''Villarreal'' vadība, taču dāņu futbolists esot atteicies ģimenes apstākļu dēļ. Lovenkrands ar ģimeni Anglijā jūtas ļoti labi, tāpēc spēlētājs labprāt vēlējās palikt tieši šajā valstī un nevēlējās pārcelties kaut kur citur.
Tāpat spēlētājs atteicis arī vairākiem Vācijas Bundeslīgas klubiem.

''Jā, tā ir taisnība, esmu atteicies no līguma, ko piedāvāja kāds spāņu klubs. Ņemot vērā to, ka man ir divi mazi bērni, vēlētos palikt Anglijā arī turpmāk,'' toreiz laikrakstam ''Ekstra Bladet'' atklāja Lovenkrands.

Kļuvis zināms, ka dāņu futbolists atgriezies ''Newcastle'' rindās un parakstījis līgumu uz trijiem gadiem. Vienu brīdi klīda runas, ka spēlētājs varētu pievienoties ''Newcastle'' niknākajiem konkurentiem ''Sunderland'', kas pašreiz spēlē Premjerlīgā, taču darījums tā arī nenotika un spēlētājs turpinās karjeru Anglijas Čempionātā.

Savulaik Lovenkrands pavadījis sešas sezonas (2000.-2006.g.) Skotijas klubā ''Rangers'' (vietējā čempionāta ietvaros 129 spēlēs gūti 37 vārti), bet pēc tam līdz 2009. gada janvārim pārstāvēja ''Schalke'' (44 spēlēs gūti seši vārti). ''Newcastle'' komandas rindās dānis 12 spēles pārspēja pretinieku komandu vārtsargus trīs vārtus.
Dānijas izlasē spēlētājam 21 spēlē vieni gūti vārti.

Saistītais raksts:
Lovenkrands atteicies pievienoties ''Villarreal''

Izmantotie resursi:
skysports.com
nufc.premiumtv.co.uk