Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Kanu paraksta jaunu līgumu un paliek ''Portsmouth'' arī šosezon

Kanu paraksta jaunu līgumu un paliek ''Portsmouth'' arī šosezon
Nvankvo Kanu
Foto: Scanpix Sweden

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Portsmouth'' nigēriešu uzbrucējs Nvankvo Kanu, ar kuru nesen komanda pagarināja līgumu tikai uz vienu mēnesi, tomēr paliks komandā līdz sezonas beigām, parakstot jaunu līgumu uz vienu gadu. Tāpat līgumu uz vienu gadu pagarinājis senegālietis Papa Buba Diops.

Atgādināsim, ka augusta vidū ''Portsmouth'' ar 33 gadus veco nigērieti, kurš kluba rindās spēlē kopš 2006. gada, noslēdza līgumu tikai uz vieni mēnesi, jo kluba vadība nebija pārliecināta par futbolista spējām. Lai nu kā, nepilna mēneša laikā spēlētājs ir pierādījis, ka uz viņu joprojām var paļauties, kā rezultātā parakstīts jauns līgums uz vienu sezonu.

Bijušais ''Ajax'', ''Inter'', ''Arsenal'' un ''West Bromwich'' spēlētājs, pēdējo trīs gadu laikā ''Portsmouth'' rindās piedalījies 98 spēlēs, kuru laikā pārspējis pretinieku vārtsargus 21 reizi. 43 spēlēs viņš nāca laukumā uz maiņu. Iespējams, svarīgākie vārti ''Portsmouth'' rindās viņam bija pērnā gada maijā, kad komanda ar rezultātu 1:0 Anglijas kausa finālā svinēja uzvaru pār ''Cardiff City'' futbolistiem.

Savukārt esošo līgumu uz vienu sezonu pagarinājis pieredzējušais senegāliešu pussargs Diops (31). Jaunais līgums būs spēkā līdz 2011. gadam ar iespēju pagarināt to vēl uz gadu. ''Portsmouth'' kluba pārstāvis Pīters Storijs jūtas priecīgs par veikto darījumu: ''Tās ir ļoti labas ziņas. Papa ir spēcīgs pussargs. Lieliski, ka viņš joprojām paliks komandā. Viņš gribēja pagarināt līgumu jau pagājušajā gadā pēc sezonas beigām, taču guva ceļgala savainojumu, kā rezultātā mēs vispirms vēlējāmies pārliecināties, vai viņš būs uz kājām. Par laimi, viss bija kārtībā.''

Senegālas izlases spēlētājs ''Portsmouth'' rindās spēlē kopš 2007. gada, pirms tam pārstāvot ''Fulham'', franču ''Lens'', kā arī Šveices klubus ''Grasshoppers'' un ''Neuchatel Xamax''.
Komandas rindās divu sezonu laikā visu turnīru ietvaros Diops piedalījies 55 spēlēs, taču vārtus līdz šim nav guvis.

Izmantotie resursi:
portsmouthfc.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2009-09-02 23:21, pirms 15 gadiem
prieks par Kanu.

     [+] [-]

, 2009-09-03 10:17, pirms 15 gadiem
Kanu liekas sens kā pasaule, vēl atceros izšķirošos vārtus čempionu līgas finālā ajax sastāvā. izrādās tikai 33 gadi. psec.

     [+] [-]

, 2009-09-03 22:47, pirms 15 gadiem
fkselga rakstīja: Kanu liekas sens kā pasaule, vēl atceros izšķirošos vārtus čempionu līgas finālā ajax sastāvā. izrādās tikai 33 gadi. psec.
Kanu toreiz spēlēja, bet vienīgos vārtus iesita Kluiverts.