Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Arsenal'' noraida ''Barcelona'' piedāvājumu par Fabregasa iegādi

''Arsenal'' noraida ''Barcelona'' piedāvājumu par Fabregasa iegādi
Sesks Fabregass
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komanda Londonas ''Arsenal'' ir noraidījusi Spānijas čempionu, ''Barcelona'' piedāvājumu par vienu no komandas labākajiem spēlētājiem, Sesku Fabregasu.

Jau iepriekš ziņojām, ka Sesks Fabregass vienā no intervijām atzina, ka vienīgā komanda, uz kuru viņš pārceltos no ''Arsenal'', būtu ''Barcelona''. ''Barcelona'' pēc šiem izteikumiem sāka izrādīt interesi par futbolistu un paziņoja, ka noteikti izteiks piedāvājumu par Fabregasa iegādi.

''Barcelona'' vadība ir diezgan optimistiski noskaņota par Fabregasa pāreju uz Spāniju. Līdz 1.jūnijam tā nevarēja oficiāli izteikt nekādu piedāvājumu par ''Arsenal'' kapteini. Sagaidīdami 1.jūniju, ''Barcelona'' uzreiz sāka veikt oficiālas sarunas ar ''Arsenal'' pārstāvjiem.

''Arsenal'' savā oficiālajā paziņojumā atzinuši, ka izteiktais piedāvājums noraidīts: ''Vakardien mēs saņēmām piedāvājumu no ''Barcelona'' par Seska Fabregasa iegādi. Negaidot, vēlreiz atbildējām, ka mums nav nekādas vēlmes pārdot komandas kapteini. Mēs nevēlamies turpināt diskusiju par šo jautājumu un negribam turpināt sarunas. ''Barcelona'' publiski ir izteikusies, ka tie respektēs mūsu lēmumu un ceram, ka tas notiks.''

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

1 2 36 komentāri

 +19 [+] [-]

, 2010-06-02 20:15, pirms 14 gadiem
Respekt

 +22 [+] [-]

, 2010-06-02 20:15, pirms 14 gadiem
Barsa par daudz grib, visas zvaigznes uz barsu, kam tas vajadzīgs?

 +39 [+] [-]

, 2010-06-02 20:16, pirms 14 gadiem
gribu lai paliek Arsenālā, jo tad sanāks tā ka gandrīz visi labākie futbolisti spēlēs tikai divās komandās- Real un Barcelonā

 +14 [+] [-]

, 2010-06-02 20:16, pirms 14 gadiem
Arsenal viņš vairak vajadzigs!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-06-02 20:26, pirms 14 gadiem
Varbuuut kaads ir dzirdeejis spletnas (kreisajaas lapaas) par iespeejamo summu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-06-02 20:36, pirms 14 gadiem
Taaa, parunaaju ar vienu spaani, shis saka ka esot spaanu avotos lasiiiijis kautko par par 70milj. euro, bet arsenal gribot 90!
Izklausaaas, mulkiiibas, bethui znajet

  +4 [+] [-]

, 2010-06-02 20:43, pirms 14 gadiem
Barcas centieni ir nozheelojami. Tik gari un plashi runaa par Fabregasa saistiibu ar Barsu, bet to tik vien dara kaa celj publiski naidu starp speeleetaaju un komandas (Arsenal) faniem. Ar saviem trulajiem komentaariem, publiski pasniedzot visu kaa jau notikushu faktu. Netiiras speeliites, kuraas iesaistiiti arii Barcas speeleetaaji, bet shaadi Sesku nepaarvilinaat.

Fakts ir taads, ka Sesks jau ir ticies ar Arseenu. Peec tam arii pazinjojis, ka leemums ir kluba rokaas. Tagad, zinaams arii shis kluba leemums. Citreiz, Barca! Varbuut...

     [+] [-]

, 2010-06-02 21:16, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Barsa par daudz grib, visas zvaigznes uz barsu, kam tas vajadzīgs?
Barsa grib būt RM 2, bet tomēr iegādājoties zvaigznes un izmantot viņus kā vajag, lai uzvarētu

  +1 [+] [-]

, 2010-06-02 21:29, pirms 14 gadiem
Gunner rakstīja: Barcas centieni ir nozheelojami. Tik gari un plashi runaa par Fabregasa saistiibu ar Barsu, bet to tik vien dara kaa celj publiski naidu starp speeleetaaju un komandas (Arsenal) faniem. Ar saviem trulajiem komentaariem, publiski pasniedzot visu kaa jau notikushu faktu. Netiiras speeliites, kuraas iesaistiiti arii Barcas speeleetaaji, bet shaadi Sesku nepaarvilinaat.

Fakts ir taads, ka Sesks jau ir ticies ar Arseenu. Peec tam arii pazinjojis, ka leemums ir kluba rokaas. Tagad, zinaams arii shis kluba leemums. Citreiz, Barca! Varbuut...
nevajag paarspiileet. Sesks veelas atgriezties, taapeec Barca njemas (neskaitot, ka ir priekshveeleeshanu laiks un Sesks tiek izmantots kampanjaa, bet tas ir cits staasts). publiski Arsenaals staasta, ka nepaardos, bet aizkulisees kauleejas. ja Yaya neatteiktos doties uz Arsenaalu, dariijums jau sen buutu noticis. patlaban abu komandu poziicijas atshjiras par 10 miljoniem.
un veel. Barca negliiti riikojas? un ko, tavupraat, patlaban dara Arsenaals. protams, Arseena mazo puisiishu verveetaaji ir apseedushi spaanju klubu akadeemijas, piemeeram, patlaban Arsenaals meegjina paarvilinaat no Barcas mazo ebreju briinumu (kas gan ir apstaajies progresaa) Gaju Asulinu. taada ir dziive.

  +3 [+] [-]

, 2010-06-02 21:31, pirms 14 gadiem
Barca peec Fabregasa, Madride peec Gerrarda..

  +1 [+] [-]

, 2010-06-02 21:40, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Barsa par daudz grib, visas zvaigznes uz barsu, kam tas vajadzīgs?
Barca neuzvarēja CL ,tāpēc arī pērk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-06-02 22:02, pirms 14 gadiem
Marka111 rakstīja: Barsa paši vainīgi ka pārdeva Sesku Arsenālam. Tagad viņu dabūt atpakaļ būs ļoti grūti, ja ne neispējami, jo Sesks ir Arsenāla līderis, un komandas tāpat vien savus labākos spēlētājus nepārdod.
agrāk vai vēlāk viņš uz Barsu tāpat aizies.

     [+] [-]

, 2010-06-02 22:10, pirms 14 gadiem
Barca7 rakstīja: agrāk vai vēlāk viņš uz Barsu tāpat aizies.
Tas jau skaidrs kaa diena. Vienigi kaa individuaalam speletajam sezona buus Fabregasam pakasta, ja parcelsies. Tomeer konkurence dos savu. No otras puses Peps var nodarboties ar taktiskajaam izvirtibaam, pamainit formaciju un iespeleet Fabregasu kaa trequartistu.. Izskatitos shiki.

     [+] [-]

, 2010-06-02 22:23, pirms 14 gadiem
K C D rakstīja: Varbuuut kaads ir dzirdeejis spletnas (kreisajaas lapaas) par iespeejamo summu?
Eurosport ieminējās, ka summa varētu būt 29 miljoni mārciņu.
Bet par zvaigznēm un Barselonu - vairāk jau viņi paši izaudzina zvaigznes un tikai pa kādam piepērk klāt atšķirībā no daža cita kluba...

  +6 [+] [-]

, 2010-06-02 22:54, pirms 14 gadiem
555 rakstīja:
Sesks, peec tikshanaas ar Arseenu, preses konferencee:
He told me to concentrate on my football, he told me to concentrate on the World Cup, he told me to leave it in his hands, he will deal with whatever happens in my future and that's what I'm doing, just concentrating on football.
It's not up to me anymore and its just now about Arsenal and that's it.


Barca (vadiiba un kluba speeleetaaji) to tik vien dara kaa runaa par paareju publiski, labi zinot Arsenal nostaaju, kuram pieder gala vaards. Bet to nerespektee. Tikai censhas caur aviizheleem guut sev veelamo labumu.

Barca turpina straadaat pa zinju lapaam, staastot par Seska saikneem ar klubu, ka to deelj vinjs noteikti atgrieziisies, nekaadas citas iespeejas (taa izskataas, ka) nav. Arsenal puse, shajaa visaa, netiek njemta veeraa. Nu, kam tad to vajag, pamanipuleesim ar pashu speeleetaaju, cik ljoti te visi vinju miil, pats atskries.

Tikai (atgriezhoties pie shiem publiskajiem izteikumiem), lieta taada, ka palaizhot taadas piiles, jebkursh speeleetaajs var nonaakt ne tik labaas attieciibaas ar sava tagadeejaa kluba faniem, kas automaatiski arii izraisiitu vinja aizieshanu. Liidz ar to, staastam cik iipash ir Sesks, bet taadeejaadi arii turpinaam gandeet vinja dziivi Londonaa un palielinaat, sho staastinju deelj, vinja veelmi atgriezties Barcaa.

Nosleegumaa, no kluba zinjojuma:
To be clear, we will not make any kind of counterproposal or enter into any discussion. Barcelona have publicly stated that they will respect our position and we expect that they will keep their word.

Nu tad redzeesim, cik daudz cienjas pret citu veelmeem ir Barcai. Ja shis farss turpinaasies, tad atliks vien secinaat to, ka.... (atliek vien atgriezties pie augstaak esoshaa citaata, izceltaas daljas)

  +3 [+] [-]

, 2010-06-02 23:10, pirms 14 gadiem
Gunner rakstīja: Tikai (atgriezhoties pie shiem publiskajiem izteikumiem), lieta taada, ka palaizhot taadas piiles, jebkursh speeleetaajs var nonaakt ne tik labaas attieciibaas ar sava tagadeejaa kluba faniem, kas automaatiski arii izraisiitu vinja aizieshanu.
Varbūt pašiem faniem derētu novērtēt to, ka spēlētājs ir šajā klubā un līdz šim ir darījis visu, lai presē paustu savu lojalitāti klubam, nevis kā suņiem uzklupt viņam virsū par tām baumām, pie kā pats spēlētājs ne kripatas nav vainīgs.

     [+] [-]

, 2010-06-02 23:18, pirms 14 gadiem
ne jau pati Barcas vadība žurnālistiem uzplijās ar tekstiem par Fabregasu,ko tad viņiem darīt,ja uzdod jautājumu vai jūs viņu vēlaties?Izlikties ka tādu nemaz nepazīst?Labāk lai jau saka,ka mēs cenšamies viņu nopirkt,nekā pusvasaru stāsta ka nē,mēs pat uz to pusi neskatāmies un tad kā no zila gaisa.Manuprāt tas ir godīgāk gan pret Arsenal,gan Barcas ganiem un visiem pārējiem neitrālajiem.

     [+] [-]

, 2010-06-02 23:27, pirms 14 gadiem
vituu01 rakstīja: Eurosport ieminējās, ka summa varētu būt 29 miljoni mārciņu.
Bet par zvaigznēm un Barselonu - vairāk jau viņi paši izaudzina zvaigznes un tikai pa kādam piepērk klāt atšķirībā no daža cita kluba...
Visizplatītākais ir stāsts par to, ka Barca sola 30, Arsenal grib 60
Vēl ir runas par piedāvājumiem Barcas spēlētājs + nauda par Fabregasu.

  +3 [+] [-]

, 2010-06-02 23:27, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Varbūt pašiem faniem derētu novērtēt to, ka spēlētājs ir šajā klubā un līdz šim ir darījis visu, lai presē paustu savu lojalitāti klubam, nevis kā suņiem uzklupt viņam virsū par tām baumām, pie kā pats spēlētājs ne kripatas nav vainīgs.
Protams. Tikai, realitaate ir taada, ka vinjus var iedaliit divaas daljaas - vieni, kas speej noveerteet, lai tur vai kas, otri - kas breeks un kritiis panikaa peec jebkuriem jaunumiem.

Tiesa, Sesks ir teju vai kluba legjenda, fanu rindaas, nav jau gluzhi no tiem (kaa Adebajors) pret kuriem tik viegli var pagriezt savu muguru. Bet, shiis nemitiigaas runas, savu efektu tomeer var atstaat... gan uz Sesku, gan faniem.

     [+] [-]

, 2010-06-02 23:37, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Visizplatītākais ir stāsts par to, ka Barca sola 30, Arsenal grib 60
Vēl ir runas par piedāvājumiem Barcas spēlētājs + nauda par Fabregasu.
Interesants man likaas variants, par Mourinjo iesaistiishanos shajaa visaa. No kaa ieguutu gan Real, gan Arsenal.

Ar to domaaju, Real izteiktu astronomisku piedaavaajumu, kursh tiktu noraidiits. Tas kalpotu kā signaals Barcas virzienaa, tjipa no seerijas match it or f*ck off. Taa kaa Barca skandina, ka netaisaas dot par savas akadeemijas audzeekni neko daudz, vinjiem naaktos piekaapties. Rezultaataa, ne Barca ieguutu savu kaaroto papildinaajumu (pluss Realam), kas vinjus ieveerojami pastiprinaatu, ne Arsenal zaudeetu savu kapteini.

Tiesa, vairs neatceros, kur ko taadu es raavu, bet vienalga shaada iespeejamiiba shkjita diezgan interesanta.

     [+] [-]

, 2010-06-02 23:38, pirms 14 gadiem
godīgi sakot, nemaz neticeju, ka Cesc paliks....

     [+] [-]

, 2010-06-02 23:54, pirms 14 gadiem
Gunner rakstīja: Interesants man likaas variants, par Mourinjo iesaistiishanos shajaa visaa. No kaa ieguutu gan Real, gan Arsenal.

Ar to domaaju, Real izteiktu astronomisku piedaavaajumu, kursh tiktu noraidiits. Tas kalpotu kā signaals Barcas virzienaa, tjipa no seerijas match it or f*ck off. Taa kaa Barca skandina, ka netaisaas dot par savas akadeemijas audzeekni neko daudz, vinjiem naaktos piekaapties. Rezultaataa, ne Barca ieguutu savu kaaroto papildinaajumu (pluss Realam), kas vinjus ieveerojami pastiprinaatu, ne Arsenal zaudeetu savu kapteini.
Nu manuprāt šo visu varēja atrisināt diezgan elementāri, neiesaistot nekādus tur Mourinju un Real.
Apsolīt Fabregasam individuāli, ka vasarā tiks atmests skopums un iegādāts kvalitatīvs papildinājums, lai viņam un Robinam nav vienīgajiem komanda jāvelk. Lai nav tādi gadījumi, kad Fabregasam pustraumētam jāiet uz maiņu izvilkt spēli (pret Aston Villa). Lai cīņa par titulu netiek uztverta kā overachievement, bet kā kaut kas reāli sagaidāms, un kam beigās ir arī rezultāts.

     [+] [-]

, 2010-06-03 00:02, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Nu manuprāt šo visu varēja atrisināt diezgan elementāri, neiesaistot nekādus tur Mourinju un Real.
Apsolīt Fabregasam individuāli, ka vasarā tiks atmests skopums un iegādāts kvalitatīvs papildinājums, lai viņam un Robinam nav vienīgajiem komanda jāvelk. Lai nav tādi gadījumi, kad Fabregasam pustraumētam jāiet uz maiņu izvilkt spēli (pret Aston Villa). Lai cīņa par titulu netiek uztverta kā overachievement, bet kā kaut kas reāli sagaidāms, un kam beigās ir arī rezultāts.
Nu, cerams, ka taa arii ir noticis!

     [+] [-]

, 2010-06-03 01:03, pirms 14 gadiem
neesmu nekaads baigais specs...zinataajs un spriedeejs, bet varu pateikt peec noveerojumiem, ka futbolaa, ja parādās šāda tipa baumas, agri vai vēlu tas arii notiek...un tas notiks drrriiz

     [+] [-]

, 2010-06-03 07:47, pirms 14 gadiem
Gunner rakstīja: Sesks, peec tikshanaas ar Arseenu, preses konferencee:
He told me to concentrate on my football, he told me to concentrate on the World Cup, he told me to leave it in his hands, he will deal with whatever happens in my future and that's what I'm doing, just concentrating on football.
It's not up to me anymore and its just now about Arsenal and that's it.
football.uk.reuters.com
skaidrs, ka pats speeleetaajs neko ekstremaalu neteiks, jo var gadiities kaa peern Viljam un palikt klubaa. un ko tad?
ja vinsh skaidri buutu pateicis, ka Barcaa negrib speeleet, vai tad Barca taa njemtos? nu, protams, ka nee. bet Sesks ir skaidri pateicis, ka grib speeleet Barcaa, un teksts par Arseenu ir tulkojams arii taa, ka talantu nolaupiitaajs apsoliijis atlaistu vinju, ja sanjems pienaaciigu piedaavaajumu. ko apstiprina arii Barcas kabatas aviizhu raksti - Arsenaals patalaban TIRGOJAS.
iisaak sakot, pirms paarmest Barcai, paskatieties uz sevi, ziidainju nolaupiitaaji

P.S. saprotu juusu satraukumu un ka patlaban lielaa meeraa izshkjiras, vai Arsenaals tuvakajaa laikaa vispaar buus grands vai turpinaas iesaakto kustiibu vidusmeera komandu virzienaa. bet nu, vechi, sorii, nevar visu muuzhu pirkt beernus un cereet uzvareet Chelsea un ManU. taapeec arii speeleetaaji muuk prom

     [+] [-]

, 2010-06-03 10:03, pirms 14 gadiem
555 rakstīja: patlaban lielaa meeraa izshkjiras, vai Arsenaals tuvakajaa laikaa vispaar buus grands vai turpinaas iesaakto kustiibu vidusmeera komandu virzienaa. bet nu, vechi, sorii, nevar visu muuzhu pirkt beernus un cereet uzvareet Chelsea un ManU. taapeec arii speeleetaaji muuk prom
Nu bet tieši tā.
Par to es arī jau augstāk uzrakstīju.
Bet tā kā izskatās, ka vadībai galvenais ir noslēgt sezonas bilanci ar peļņu, nevis cīnīties par tituliem, tad kas tur ko brīnīties.
Invincibles sastāvs tika vnk uz visām pusēm izsēts, bez pēctecības, un tā tas arī turpinās.
Van Persijs jau pirms 2 sezonām, kad aizgāja Flaminī, sāka škroboties, ka nenotur labākos spēlētājus.

  +1 [+] [-]

, 2010-06-03 11:10, pirms 14 gadiem
Gunner, Lens noraidīja 10mio piedāvājumu par Koščielniju. Vēl tiek rakstīts, ka Vengers interesējas par Remī, bet viņš, visticamāk, ies uz Rennes.

     [+] [-]

, 2010-06-03 11:14, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Lens noraidīja 10mio piedāvājumu par Koščielniju. Vēl tiek rakstīts, ka Vengers interesējas par Remī, bet viņš, visticamāk, ies uz Rennes.
Tas gan ir dīvaini, jo pirms tam Lens tipa prasīja 8 M..

     [+] [-]

, 2010-06-03 12:06, pirms 14 gadiem
Tagad ir zināms, ka BAR piedāvājuši ARS 29 miljonus eiro (20,3 miljonus latu) Fabregasa iegādei.

     [+] [-]

, 2010-06-03 13:31, pirms 14 gadiem
555 rakstīja:
Atkaartoju:

Barcelona have publicly stated that they will respect our position and we expect that they will keep their word.

Ja vinji tieshaam maak tureet savu vaardu (kam gan neticu), tad viss ir beidzies. Kluba nostaaja ir zinaama un, ja jau Barcelona izsakaas, ka to respektees, tad luudzu - arii to darat. Saakot ar shii kluba pazinjojuma briidi.

Ja nee, tad kaa lai nosauc to Katalonijas klubu? Melji? Kraapnieki? Izmantot vieteejaas aviizes, lai panaaktu savu, nudien ir nozheelojami. Tagad, viss pateiktais arii naak atpakalj.

Pareizi jau pazinjojumaa ir teikts. Vinjsh ir kluba kapteinis. Kontrakts liidz 2015. gadam. Komandas naakotne.
Turklaat, tirgus cena nepavisam nav nekaadi nozheelojami 29 miljoni. Ja Barca domaa, ka varees veel dot sviestmaizi par vienu no labaakajiem pasaules speeleetaajiem, tikai deelj kaadas jaunieshu komandas saistiibas un deelj veelmes nepaarmaksaat, vinji ruugti maldaas!

p.s. Vari jau saukt gunnerus par talantu zagljiem, bet paraadi kaut vienu dariijumu, kur kaads jaunais speeleetaajs (liidz 18 gadiem) taa buutu nozagts, nevienojoties ar klubu, pat vinja vecaakiem.... viss ir noticis pilniigi legaali, respekteejot visas puses. Tas, ko dara Barca, saucaas netiiras speeliites presee, kuraa netiek respekteets otrs klubs.

Ja kaads buutu ieintereseets Seska paardoshanaa, piedaavaajums tiktu pienjemts un nepavisam netiktu izmantots shaads pazinjojums, kluba maajaslapaa.

     [+] [-]

, 2010-06-03 13:32, pirms 14 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Gunner, Lens noraidīja 10mio piedāvājumu par Koščielniju. Vēl tiek rakstīts, ka Vengers interesējas par Remī, bet viņš, visticamāk, ies uz Rennes.
Tas laikam noziimee, ka nav paardoshanaa. Diivaini, ja prasa 8 un noraida 10.
Kas ar Diakhati?
1 2 36 komentāri