Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Fergusons: "Rūnijs nespēlēs divas trīs nedēļas"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Fergusons: "Rūnijs nespēlēs divas trīs nedēļas"
Rūnijs Anglijas izlases sastāvā
Foto: AP/Scanpix

Daudz spekulāciju un baumu bijis par Veina Rūnija UEFA Čempionu līgā gūto savainojumu. Šodien "Manchester United" treneris Alekss Fergusons speciāli sasauktā preses konferencē paziņojis, ka savainojumu Rūnijam nāksies dziedēt divas līdz trīs nedēļas.

Anglijā daudzi satraucās, ka Rūnija savainojums patiesībā varētu būt nopietnāks, un ka varētu nākties izlaist pat Pasaules kausa izcīņas finālturnīru, kurā angļu nācija milzīgas cerības liek tieši uz šosezon ļoti rezultatīvo Rūniju.

Alekss Fergusons: "Angļu nācija var beigt lūgties, Rūnijs Pasaules kausa izcīņā spēlēs. Rūnijs visdrīzāk izlaidīs nākamās trīs "United" spēles - pret "Chelsea", pret "Bayern" un pret "Blackburn", bet atpakaļ būs uz Mančestras derbiju pret "City". Jā, visu nedēļu bija panika. Mēs šobrīd jūtamies atviegloti. Kad redzējām viņu noklibojam no laukuma, cerējām, ka veselības izmeklēšana sniegs labus rezultātus." Tāpat Fergusons vēlreiz apliecināja, ka strauji uz spēlēšanas pusi virzās ilgu laiku savainotais Ouvens Hārgrīvzs - viņš jau tuvākajā laikā varētu tikt pieteikts kādai spēlei.

Līdz ar Rūnija iztrūkumu Fergusons uz pirmo komandu izsaucis jauno itāļu talantu Fredereiko Makedu, kurš pagājušās sezonas noslēgumā spoži debitēja, lielā mērā palīdzot "United" triumfēt Anglijas Premjerlīgā. Fergusons: "Makedam šī bijusi briesmīga sezona savainojumu ziņā. Taču pagājušajā sestdienā viņš atgriezās mačā ar "Bolton", un mēs bijām pilnībā apmierināti ar viņu. Viņš ir viens no īpašākajiem jaunajiem uzbrucējiem, kādu savā dzīvē esmu redzējis. Viņam ir visas iespējas piedalīties svarīgākajos mačos. Viņam ir izcilas spējas soda laukuma tuvumā."

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs: Jankuks

  +2 [+] [-]

, 2010-04-02 13:03, pirms 14 gadiem
Nu ko - Bayern un Chelsea visas iespējas.

  +7 [+] [-]

, 2010-04-02 13:04, pirms 14 gadiem
Jankuks rakstīja: Virsrakstā nav komata!
Varbūt tāpēc, ka nevajag?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-04-02 13:16, pirms 14 gadiem
Bayern un Chelsea varbūt tagad būs vairāk iespēju uz uzvaru, bet zinot, ka bez Rūnija nesen bija uzvara 4:0 Premjerlīgā, domāju, ka komanda spēs parādīt labu sniegumu.Varbūt atkal izšaus Makeda, kas zin.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-02 13:33, pirms 14 gadiem
luisnani rakstīja: Bayern un Chelsea varbūt tagad būs vairāk iespēju uz uzvaru, bet zinot, ka bez Rūnija nesen bija uzvara 4:0 Premjerlīgā, domāju, ka komanda spēs parādīt labu sniegumu.Varbūt atkal izšaus Makeda, kas zin.
Bayern un Chelsea nav gluži tas pats kas Bolton..

     [+] [-]

, 2010-04-02 14:16, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Bayern un Chelsea nav gluži tas pats kas Bolton..
nav svarīgi, tāpat notikt var jeb kas !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-02 15:48, pirms 14 gadiem
pret Chelsea spele ir majas nevis izbraukumaa

  +2 [+] [-]

, 2010-04-02 15:49, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Varbūt tāpēc, ka nevajag?!
varbūt iekopē man to valodas likumu, kur teikts, ka starp vienādas vārdšķiras vārdiem, kas nav atdalīti ar saikli un seko viens otram, nav jāliek komats! es saprastu, ja starp viņiem vēl būtu domu zīme vai šķērssvītra! 'divas trīs' tomēr nav tas pats 'divdesmit trīs'! bet ko gan es te mācīšu - visi tāpat gudri!

  -1 [+] [-]

, 2010-04-02 20:09, pirms 14 gadiem
MU izstais bridis pieradit ka nav VIENA cilveka komanda