Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Deku cer pamest "Chelsea" sezonas beigās

Deku cer pamest "Chelsea" sezonas beigās
Deku
Foto: PA Wire/Scanpix

Portugāles izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" pussargs Deku paziņojis, ka cer pamest aristokrātus vasarā pēc Pasaules kausa izcīņas un vēlas atgriezties dzimtajā Brazīlijā.

32 gadus vecais pussargs pievienojās "Chelsea" 2008. gadā, pārnākot no spāņu kluba "Barcelona" un parakstot līgumu uz trijiem gadiem. Lai nu kā, kopš Deku atrodas Londonā, viņa spēles laiks ir ļoti ierobežots. Arī Karlo Ančeloti vadībā, kurš pie komandas stūres stājās aizvadītajā vasarā, Portugāles izlases spēlētājs spēlē gaužām reti. Šosezon Premjerlīgas ietvaros tikai 10 mačus Deku ir uzsācis komandas pamatsastāvā, kā rezultātā futbolists paziņojis, ka ir pienācis īstais laiks, lai pamestu "Chelsea".

Deku, kurš pārstāv Portugāles izlasi, bet ir dzimis Brazīlijas pilsētā Sanpaulu, atzinis, ka atgriezties dzimtenē būs viņa galvenā prioritāte. Brazīlijā Deku savulaik (1996.g.) uzsāka profesionālo karjeru, vienu gadu pavadot "Corinthians" rindās.

"Vēlos atgriezties Brazīlijā. Augstākajā līmenī vēl noteikti varu spēlēt pāris gadus, taču vēlos būt tuvāk saviem bērniem. Ideāli būtu, ja tas varētu notikt pēc PK izcīņas, un par šo es jau pašreiz veicu pārrunas ar "Chelsea" vadību. Viss būs atkarīgs no "Chelsea". Vai nu klubs ļaus man aiziet vai nolems izīrēt," paziņoja Deku.

Karjeras laikā Deku pārstāvējis arī tādus klubus kā "Benfica", "Porto" un "Barcelona". Spēlējot "Porto" (1999.-2004.g.) un "Barcelona" (2004.-2008.g.) rindās, brazīlietis triumfēja Čempionu līgā, attiecīgi 2004. un 2006. gadā. Deku kontā arī 71 spēle Portugāles izlases rindās, kurā viņš guvis piecus vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -3 [+] [-]

, 2010-03-02 19:23, pirms 14 gadiem
ģeniāls spēlētājs un nenovērtēts melnā darba darītājs. tiešām šādiem spēlētājiem ir jāspēlē nevis jādeldē soliņi. lai gan negribētu, lai viņš aizietu uz Brazīliju... vēl Eiropā varēja paspēlēt. žēl, ka aizgāja uz Chelsea, Interā bija tieši viņam vieta, vēl pie tam ar savu draugu Maurinju. nu žēl. ceru, ka PK izšaus pamatīgi, kā jau parasti.

  +5 [+] [-]

, 2010-03-02 19:38, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: ģeniāls spēlētājs un nenovērtēts melnā darba darītājs. tiešām šādiem spēlētājiem ir jāspēlē nevis jādeldē soliņi. lai gan negribētu, lai viņš aizietu uz Brazīliju... vēl Eiropā varēja paspēlēt. žēl, ka aizgāja uz Chelsea, Interā bija tieši viņam vieta, vēl pie tam ar savu draugu Maurinju. nu žēl. ceru, ka PK izšaus pamatīgi, kā jau parasti.
nevar jau zināt kāds viņš būtu Inter. To mēs neuzzināsim. Tāpat likās , ka Quaresmam vajadzetu labi adaptēties Interā, bet nekā.

  +4 [+] [-]

, 2010-03-02 19:46, pirms 14 gadiem
Patika laiki, kad Decu spēlēja Barcelonā, tolaik ar Giuly bija vadošie pussargi

  +4 [+] [-]

, 2010-03-02 20:09, pirms 14 gadiem
Deco ziedu laiki beigušies, bet Brazīlijā varētu pāris sezonas prieka pēc uzspēlēt, un tad pabeigt karjeru.

  -2 [+] [-]

, 2010-03-02 20:36, pirms 14 gadiem
chelseachamps rakstīja: nevar jau zināt kāds viņš būtu Inter. To mēs neuzzināsim. Tāpat likās , ka Quaresmam vajadzetu labi adaptēties Interā, bet nekā.
Itālijā tāda tipa spēlētājiem iet ļoti labi. Spānijā un Itālijā ir diezgan līdzīga tipa futbols, savukārt Anglijā tas ir pilnīgi savādāks, un tādiem spēlētājiem kā Deku tur neiet. nemaz nešaubos, ka Deku adaptētos lieliski Interā, it īpaši zem Maurinju. Kvarešma ir pavisam cits futbolists.

  +1 [+] [-]

, 2010-03-02 21:04, pirms 14 gadiem
es nesaprotu tos spēlētājus, kuri pāriet uz tādiem klubiem, bet tur jau priekšā viņam vismaz 2 spēlētāji uz to pozīciju un vēl divi noteikti atnāks, bet iepriekšējā klubā ir bijis īsta zvaigzne. Man ļoti patika kā Deko spēlēja Barcelona. Tādi klubi kā Real un Chelsea tikai izbojā lieliskas futbola zvaigznes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-03-02 21:55, pirms 14 gadiem
Žēl, lielisks spēlētājs, kurš tiešām vel kādus gadus 2 varētu spēlēt augstākajā līmenī!... tikai drošvien ne Chelsea rin

     [+] [-]

, 2010-03-02 22:09, pirms 14 gadiem
masterboy rakstīja: besi ka normali brazili iet atpakal uz dzimteni a kaukadi prastas knapi speeleetaji raujas UZ EIROPU!
Nu normāli, vismaz mājās līmeni ceļ.
Tu pieturzīmes arī lieto vai principā ignorē?

     [+] [-]

, 2010-03-02 22:49, pirms 14 gadiem
Muse777 rakstīja: Deco ziedu laiki beigušies, bet Brazīlijā varētu pāris sezonas prieka pēc uzspēlēt, un tad pabeigt karjeru.
Ņemot vērā, ka daudzi brazīļi atgriežas mājās tur viņam nebūtu īpaši vieglāk kā eiropā, bet jā, vēl pāris gadus spēs spēlēt augstā līmenī

     [+] [-]

, 2010-03-03 18:25, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Nu normāli, vismaz mājās līmeni ceļ.
Tu pieturzīmes arī lieto vai principā ignorē?
jopt, vinsh izsaukuma zimi beigaas ielika.. It's miracle