Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Wigan" iegūst jauno angļu talantu Mouzesu

"Wigan" iegūst jauno angļu talantu Mouzesu
Viktors Mouzess darbībā (pa kreisi)
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Wigan Athletic'' vienojušies ar Anglijas Čempionāta klubu ''Crystal Palace'' par 19 gadus vecā angļu talanta Viktora Mouzesa iegādi. ''Wigan Athletic'' ar uzbrucēju noslēdza līgumu uz 3,5 gadiem, samaksājot ''Crystal Palace'' 2,5 miljonus mārciņu.

Nigērijā dzimušais futbolists, kas tikai 11 gados pārcēlās uz Angliju, sev uzmanību pievērsa vēl nebūdams 14 gadus vecs. Uzbrucējs jau tad bija pārāks par lielāko daļu savu vienaudžu. Mouzess palīdzēja savai skolai uzvarēt Anglijas Skolu kausā, finālā gūstot piecus vārtus. 2004. gadā spēlētājs pievienojās ''Crystal Palace'' jauniešu komandai. 2007./2008. gada sezonā Mouzess uzsāka savu profesionālo karjeru, aizvadīdams 13 spēles, gūstot trīs vārtus. Jau nākamajā sezonā uzbrucējs, kurš var arī spēlēt kā uzbrūkošā tipa pussargs, nospēlēja 27 mačus, taču guva vien divus vārtus. Šosezon futbolists Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā ir aizvadījis 18 spēles un tajās sešas reizes pārspējis pretinieku vārtsargus.

Mouzess ir bijis arī līderis vairākās Anglijas jauniešu izlasēs. Uzbrucējs spēlējis U-16, U-17 un U-19. Labāko sniegumu viņš rādīja spēlējot U-17 izlasē, kur 15 mačos guva deviņus vārtus un ieguva Eiropas U-17 Čempionāta labākā vārtu guvēja balvu.

''''Wigan Athletic'' ir lielisks klubs. Esmu labā formā un nevaru sagaidīt savu pirmo iespēju, kad varēšu doties laukumā. Tā kā tagad spēlēšu Premjerlīgā, varēšu visiem pierādīt, ka esmu lielisks spēlētājs, kā arī ceru, ka mani kādreiz izsauks uz Anglijas pieaugušo izlasi,'' izteicās ''Wigan'' komandas jaunieguvums, par kura pakalpojumiem interesi izrādīja arī tādi klubi kā Londonas ''Arsenal'' un ''Chelsea''.

Izmantotie resursi:
wiganlatics.co.uk

     [+] [-]

, 2010-02-02 20:49, pirms 14 gadiem
hmmm domaju ka vareja CP izspiest lielaku summu no Wigan !? Nezinu bet tas ir tikai manas domas :/

     [+] [-]

, 2010-02-02 20:57, pirms 14 gadiem
Viņš jau kopš 17 gadiem patstāvīgi spēlē pirmajā komandā. Kad senāk šī komanda īrēja vineu no Chelsea jauniešiem, tad skatījos Palace spēles un Moases tiešām ir talantīgs! Tāda vadīšanās..