Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"West Ham" uzbrukumu pastiprina arī ēģiptietis Mido un brazīlietis Ilans

"West Ham" uzbrukumu pastiprina arī ēģiptietis Mido un brazīlietis Ilans
Mido, treneris Džanfranko Dzola un Benijs Makartijs
Foto: www.whufc.com

Anglijas Premjerlīgs klubs "West Ham United" nopietni pastiprinājis uzbrukuma līniju pēc tam, kad savā īpašumā neizdevās iegūt Rūdu van Nistelroju un Eiduru Gudjonsenu. Neskaitot dienvidāfrikāņa Benija Makartija iegādi, klubam pievienojušies vēl divi uzbrucēji - ēģiptietis Mido un brazīlietis Ilans.

Vakar jau ziņojām, ka "West Ham" rindas papildinājis dienvidāfrikāņu uzbrucējs Benijs Makartijs (32), kurš pārnākot no "Blackburn Rovers", ar Londonas klubu parakstījis līgumu līdz 2012. gadam. Galvenais šī darījuma iemesls bija paša spēlētāja iniciatīva. Futbolists šosezon "Rovers" rindās spēlēja mazāk nekā citus gadus, tāpēc viņš uzskatīja, ka kluba maiņa, iespējams, uzlabotu viņa sniegumu un palielinātu izredzes šovasar Dienvidāfrikas izlases sastāvā spēlēt Pasaules kausa izcīņā.

Tāpat komandai pievienojies ēģiptiešu uzbrucējs Mido (26), kurš uz četriem mēnešiem tiks īrēts no Anglijas čempionāta kluba "Middlesbrough". Kopš pērnā gada vasaras Mido tika izīrēts Ēģiptes klubam "Zamalek. Ēģiptes izlases spēlētājs, kurš šogad netika iekļauts valstsvienības rindās nesen notikušajā Āfrikas Nāciju kausā, kurā, kā zināms, triumfēja tieši Ēģipte, iepriekšējās 4,5 sezonas spēlēja Anglijas Premjerlīgā, pārstāvot "Tottenham Hotspur", "Middlesbrough" un "Wigan". Pagājušajā sezonā no "Middlesbrough" līdz sezonas beigām Mido tika izīrēts "Wigan". Sezonas noslēgumā Mido bija jāatgriežas atpakaļ "Middlesbrough", taču konflikta dēļ ar galveno treneri, kā arī, ņemot vērā to, ka klubs izkrita uz zemāku līgu, Mido nolēma uz laiku atgriezties dzimtenē.

Līgums parakstīts arī ar brazīliešu uzbrucēju Ilanu (29). Futbolists, kurš ir aizvadījis arī trīs mačus Brazīlijas izlases rindās, "West Ham" rindās paliks, vismaz pagaidām, līdz šīs sezonas beigām. Abas puses gan sezonas beigās apsvērs, vai turpināt sadarbību. Londonas komandai Ilans pievienojās kā brīvais aģents, iepriekš sešas sezonas spēlējot Francijā, pārstāvot "Saint-Etienne" un "Sochaux".

Izmantotie resursi:
skysports.com

     [+] [-]

, 2010-02-02 18:51, pirms 14 gadiem
Jā nu West Ham uzbrukuma līniju nomocījuši dažādi savainojumi un papildinājums būs noderīgs! Izrādās, ka Dīns Aštons pat beidzis karjeru savainojuma dēļ...

     [+] [-]

, 2010-02-02 19:54, pirms 14 gadiem
patīk Mido, bet negaidīju, ka Dzola pirks Mido. ēģiptietis visu karjeru ir izcēlies ar disciplīnas neievērošanu kā arī skandāliem, ko arī pierāda viņu ceļošana un beigu beigās došanās atpakaļ mājās. Dzola tomēr ir ļoti prasīgs šajā ziņā. cerams, ka Mido ir mainījies pēc visām problēmām, kuras viņš ir sagādājis iepriekšējiem treneriem ar savu uzvedību.