Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Robijs Kīns pievienojas "Celtic"

Oficiāli: Robijs Kīns pievienojas "Celtic"
Robijs Kīns
Foto: AP/Scanpix

Oficiāli kļuvis zināms, ka Īrijas izlases un Totenhemas "Hotspur" uzbrucējs Robijs Kīns tiek izīrēts Skotijas Premjerlīgas klubam "Celtic". Skotijas masu mediji šo darījumu nodēvēja par vienu no lielākajiem darījumiem Skotijas futbola vēsturē.

Vakardien vēlu vakarā Kīns ieradās Glāzgovā, lai oficiāli parakstītu līgumu ar "Celtic" kluba vadību. Pirms ierašanās kluba ofisā, Kīns paspēja novadīt improvizētu prezentāciju kluba līdzjutējiem, kur Robijam Kīnam tika pasniegts "Celtic" krekls.

"Atrasties šeit - tā ir fantastiska sajūta, līdzjutēji bija sagatavojuši ļoti iespaidīgu uzņemšanu. Stadionā ierados pusnaktī, kur mani sagaidīja liels līdzjutēju skaits. Tās ir neaprakstāmas sajūtas un vēlos pateikties visiem kluba atbalstītājiem. Ceru, ka spēšu jau tuvākajā laikā tos iepriecināt, spēlējot un gūstot vārtus "Celtic" sastāvā.", interviju oficiālajai kluba mājaslapai sniedza Kīns.

29 gadus vecais futbolists ilgu laiku bija Totenhemas kluba uzbrukuma līderis (254 spēlēs gūstot 107 vārtus), kļūstot par vienu no populārākajiem komandas spēlētājiem, bet 2008. gada vasarā nolēma pārcelties uz citu Anglijas Premjerlīgas komandu - "Liverpool". "Liverpool" par Kīnu samaksāja apmēram 18 miljonus sterliņu mārciņu, tomēr gaidītā rezultāta nebija, jo Kīns nespēja iespēlēties jaunajā komandā un pagājušā gada sākumā Kīns atgriezās Totenhemā.

"Celtic" komandai līdz sezonas beigām pievienojušies vēl divi futbolisti - Senegālas izlases uzbrucējs Diomansi Kamara (29), kurš izīrēts no Anglijas Premjerlīgas kluba "Fulham", kā arī Minhenes "Bayern" aizsargs Edsons Brāfhaids (26).

Izmantotie resursi:
skysports.com
celticfc.net

  +1 [+] [-]

, 2010-02-02 12:25, pirms 14 gadiem
Nu kaut kā jācīnās pret Reindžeriem.

     [+] [-]

, 2010-02-02 12:32, pirms 14 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: WTF kas pie velna .....kapec vini vun pardeva !?
Izlasi rakstu uzmanīgāk.. nevis pārdeva, bet tika izīrēts

  -1 [+] [-]

, 2010-02-02 12:40, pirms 14 gadiem
linx rakstīja: Izlasi rakstu uzmanīgāk.. nevis pārdeva, bet tika izīrēts
Atvainojos par manu kludu .. BET kapec tad vini taa izdarija !? domaju ka tas ir lielaks - neka +

  -2 [+] [-]

, 2010-02-02 12:49, pirms 14 gadiem
veljorpojam nesaprotu, kuram zinjam liek Oficilai, kuram nea parejas kipa neoficialas

  +7 [+] [-]

, 2010-02-02 12:58, pirms 14 gadiem
Owen Lee Hargreaves rakstīja: Atvainojos par manu kludu .. BET kapec tad vini taa izdarija !? domaju ka tas ir lielaks - neka +
Lai neturētu uz soliņa, jo Kīns pašlaik ir galīgā neformā, no vārtu priekšas nevar iesist un arī kopumā uzbrukumā ir nepamanāms.
Labākais uzbrucēju virknējums Spurs pašlaik ir Defo un Kraučs.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-02 13:14, pirms 14 gadiem
Tieši tā - Kīnam vajag spēļu praksi un atgūt "vārtu garšu". Pēc PČ play-off viņš kaut kā zaudējis formu... Tagad Pavļičenko būs "pirmais maiņas" uzbrucējs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-02 14:04, pirms 14 gadiem
Jā,Celtic ĻOTI pastiprinājās

  -1 [+] [-]

, 2010-02-02 14:08, pirms 14 gadiem
mlive rakstīja: Tieši tā - Kīnam vajag spēļu praksi un atgūt "vārtu garšu". Pēc PČ play-off viņš kaut kā zaudējis formu... Tagad Pavļičenko būs "pirmais maiņas" uzbrucējs.
man liekas ka kaut ko dzirdeeju, ka Pavljuchenko arii ir aizmainiits?! buus jaapameklee veelreiz info!!

     [+] [-]

, 2010-02-02 14:34, pirms 14 gadiem
zorgis rakstīja: man liekas ka kaut ko dzirdeeju, ka Pavljuchenko arii ir aizmainiits?! buus jaapameklee veelreiz info!!
Pavs paliek. Bija baumas, bet šķiet, ka Spurs neapmierināja cena, ko par viņu piedāvāja. Man ir lielas aizdomas, ka jau rīt Pavs spēlēs FA kausā pret Leeds.
Bez Kīna Spurs paliek tikai Kroučs, Defo un Pavs...

  +4 [+] [-]

, 2010-02-02 16:24, pirms 14 gadiem
mlive rakstīja: Pavs paliek. Bija baumas, bet šķiet, ka Spurs neapmierināja cena, ko par viņu piedāvāja. Man ir lielas aizdomas, ka jau rīt Pavs spēlēs FA kausā pret Leeds.
Bez Kīna Spurs paliek tikai Kroučs, Defo un Pavs...
Un Gudjohnsens.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-02 19:57, pirms 14 gadiem
jā, nu Kīnu turēt uz soliņa ir necieņa gan faniem, gan pašam Kīnam. tomēr tāds spēlētājs Spuriem... kas zina, ja nepārietu uz Liverpūli, turpinātu šaut Totenhemas sastāvā. bet tā pilnībā nulle šosezon.

     [+] [-]

, 2010-02-02 20:08, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: jā, nu Kīnu turēt uz soliņa ir necieņa gan faniem, gan pašam Kīnam. tomēr tāds spēlētājs Spuriem... kas zina, ja nepārietu uz Liverpūli, turpinātu šaut Totenhemas sastāvā. bet tā pilnībā nulle šosezon.
Nu tas jau skaidrs, kā diena, ka Liverpool čakarē daudzu spēlētāju karjeras ar to, ka pērk spēlētājus ko neizmanto - Degen, Babel, Leiva. Un pie tam atkratās no labiem spēlētājiem, kā Riise, Crouch, Bellamy. Transfer policy vienkārši šausmīga.

     [+] [-]

, 2010-02-02 20:59, pirms 14 gadiem
Yido rakstīja: Nu tas jau skaidrs, kā diena, ka Liverpool čakarē daudzu spēlētāju karjeras ar to, ka pērk spēlētājus ko neizmanto - Degen, Babel, Leiva. Un pie tam atkratās no labiem spēlētājiem, kā Riise, Crouch, Bellamy. Transfer policy vienkārši šausmīga.
Nu tur jau katram savs stāsts apakšā.

Degenu ne1 nepirka, viņu dabūja par brīvu. Viņš visticamāk kā dublieris tika ņemts, pie gandrīz katrā sezonā guva kādu traumu, kas arī neļāva viņam sevi vairāk un labāk pierādīt.

Bābels, nu man jau liekas, ka par ātru pārgāja līmeni augstāk (uz PL). Viņam sakarīgas spēles mainās ar vājām. Bet pirkts gan tika kā baigi perspektīvs un cerīgs. un jāatzīst, ka priekš savas cenas (12 M laikam) varēja dot viņam vairāk iespēju nekā spēļu izskaņās vai kā neizmantotam rezervistam.

Leiva - šim tieši pretēji, ir bijis ļoti liels uzticības kredīts pat pēc vājām spēlēm, fanu "nemīlulis", nekādā gadījumā nevar teikt, ka netiek izmantots. Kaut gan tik katastrofāli jau arī nav, kā viņu noliek, uz sevi liktās cerības gan nav attaisnojis.

Krauča pārdošana gan bija vnk šausmīga kļūda. Sezonā, kad viņu pārdeva, viņš bija viens no retajiem uzbrucējiem, kas kaut ko spēja mainīt spēlē, nākot uz maiņu, bet, ja arī sāka pamatā, sekmīgu spēļu sērijas izjauca rotācijas politika.

Kašķu vācele Belamijs tika pārdots pēc incidenta kluba spēlētāju starpsezonas atpūtas pasākumā, kad čaļi aizbrauca golfu uzspēlēt un velsietis Rīsem mēģināja ieskaidrot kaut ko ar golfa nūju

Savukārt Rīse pēdējā sezonā, ko pavadīja klubā, tā arī neatguva sportisko formu un viņa pārdošana ir diezgan loģiska.

     [+] [-]

, 2010-02-03 16:22, pirms 14 gadiem
Cik esmu dzirdējis, tad Kīns ir kvēls Celtic atbalstītājs!
Bet nu Rangers šosezon viņi nepanāks