Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mourinju: "Mans nākamais solis būs atgriešanās Anglijā"

Agris Suveizda

Mourinju: "Mans nākamais solis būs atgriešanās Anglijā"
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" galvenais treneris Žuzē Mourinju sarunā CNN atklājis, ka pēc "Real" trenēšanas viņa nākamais solis karjerā būs atgriešanās Anglijā. Mourinju gan necentās prognozēt, kad tas varētu notikt, un portugālis cerot, ka tajā laikā Aleks Fērgusons vēl būs Mančestras "United" treneris.

"Nē, nevēlos aizstāt Fērgusonu Mančestrā. Perfekts scenārijs būtu, ka tobrīd viņš vēl būtu treneris, jo tad, kad viņš beigs karjeru, futbols zaudēs ļoti daudz - futbolā nav jaunu un vecu treneru," sacīja Mourinju. "Man viņš ir saimnieks. Saucu viņu tā, jo viņš ir visu treneru boss. Kad atgriezīšos Anglijas futbolā, ceru, ka viņš vēl vadīs Mančestras "United"."

"Vai nākamais klubs varētu būt Mančestras "City"? Nedomāju par to, jo īpaši tāpēc, ka man vēl ir četru gadu līgums ar "Real". Parakstīju līgumu, jo vēlējos šā manas karjeras perioda laikā būt tieši Madrides "Real", un nedomāju par kādu citu klubu. Tikai atklāti saku, ka daudzu iemeslu dēļ pēc šī projekta nākamais solis būs Anglija. Bet kad - to es nezinu. Man nav ne jausmas, un esmu priecīgs šobrīd trenēt pasaules labāko klubu," portugālis turpināja.

Mourinju uz Angliju pārcēlās 2004.gadā, kad pēc sensacionāla triumfa Čempionu līgā (ar "Porto") viņš kļuva par Londonas "Chelsea" galveno treneri. Mourinju vadībā "Chelsea" divreiz kļuva par Premjerlīgas čempioni, tomēr viņam neizdevās "Chelsea" aizvest līdz Čempionu līgas tronim. 2007./08.g. sezonas sākumā Mourinju konfliktēja ar kluba īpašnieku Romānu Abramoviču un aizgāja no amata. Pagājušajā sezonā Mourinju ar "Real" kļuva par Spānijas čempionu - vēl viņa kontā ir arī Portugāles, Anglijas un Itālijas čempiona tituls.

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Football...

     [+] [-]

, 2012-10-01 19:39, pirms 12 gadiem
Maurinju pietrūkst vēl Latvijas čempiona tituls!
Kad viņu atlaidīs no Real lai nak uz Spartaku!

  -4 [+] [-]

, 2012-10-01 20:37, pirms 12 gadiem
vakara joks: Pieraadi, ka esi PIRMAIS treneris pasaulee, vinee ar Latvijas izlasi k-ko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-02 09:56, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Bye bye RDM... Maurs ir teicis ka viņš ir Londonas zilā gala cilvēks. Tātad ja atgriezīsies, tad tikai uz Chelsea...
Personīgi man negribētos viņu atkal redzēt Chelsijā, jo ir apnikusi šī treneru maiņa, un gribētos lai Di Mateo strādātu ilgtermiņā.
Un būtu arī diezgan dīvaini un stulbi no Abramoviča puses, ja tgd atlaistu RDM tikai tādēļ ka redz, varenais Mourinho ir sagribējis atgriezties... Nedrīkst tā izturēties pret Chelsea leģendu un pirmo treneri, kura vadībā uzvarējām CL
nu Di Mateo bija labs spēlētājs,bet vai Chelsea leģenda nu nē,drīzāk jau no to laiku sastāva Dzola un Desai

  +1 [+] [-]

, 2012-10-02 10:00, pirms 12 gadiem
bet ja par Maurinjo,kaut kā neticās,ka viņš ar Real nostrādās līdz termiņa beigām,nu nav viņš ilgtermiņa treneris un jau tagad redzams, ka komandas iekšienē pārāk daudz nesaskaņu,plus vēl Madrides prese meklē tikai sensācijas nevis cenšās atbalstīt,pēc šitās sezonas vai labākajā gadījumā nākamās Mauram tas piegriezīsies

     [+] [-]

, 2012-10-02 10:18, pirms 12 gadiem
Vienīgais variants, kad gribētu viņu redzēt City, ja Mančīnī kādā brīdī aizies trenēt Itālijas izlasi (kas ir viņa sapnis).