Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Portsmouth'' kavējas ar algu izmaksām

''Portsmouth'' kavējas ar algu izmaksām
''Portsmouth'' īpašnieks Suleimans Al Fahims
Foto: PA Wire

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Portsmouth'' nedienas turpinās. Neskaitot to, ka komanda pašreiz Anglijas Premjerlīgas turnīra tabulā atrodas pēdējā vietā, tiek lēsts, ka spēlētajiem nav izmaksātas algas par pagājušo mēnesi.

Cik zināms, ''Portsmouth'' futbolisti jauno Premjerlīgas sezonu iesākuši pagalam nesekmīgi. Aizvadītajās septiņās spēlēs komanda nav izcīnījusi nevienu punktu, visos mačos piedzīvojot zaudējumus, pretinieku vārtos iesitot tikai trīs, bet savos ielaižot 13 vārtus.
Neskaitot šīs neveiksmes, tiek lēsts, ka radušās problēmas arī no organizatoriskās puses – visiem spēlētājiem nav izmaksātas algas par pagājušo mēnesi. Lai nu kā, kluba vadība apsolījusi, ka rīt algas tiks izmaksātas.

''Cik sapratu, tad nauda jau ir pārskaitīta, un rīt futbolisti to varēs saņemt. Domāju, ka visa šī nepatīkamā situācija notikusi, jo mainījies kluba īpašnieks,'' paziņoja komandas galvenais treneris Pols Hārts.

Atgādināsim, ka augustā kluba vadības groži pārgāja Suleimana Al Fahima rokās, kurš angļu klubu iegādājās no tā bijušā īpašnieka Aleksandra Gaidamaka par 60 miljoniem sterliņu mārciņām. Jaunais īpašnieks faniem apsolījis ieguldīt klubā 50 miljonus jau tuvāko mēnešu laikā, taču runā, ka gandrīz 80% no šīs summas tiks novirzīti kluba parādu dzēšanai. Lai nu kā, klīst runas un ir aizdomas, ka viņa finansiālajā stāvoklī, iespējams, radušies kādi sarežģījumi.

Nākošo spēli ''Portsmouth'' aizvadīs sestdien, izbraukumā tiekoties ar ''Wolverhampton Wanderers'' futbolistiem.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs: ervains91

  +4 [+] [-]

, 2009-10-01 21:48, pirms 15 gadiem
Kāds Kraučs, tas jau kopš sezonas sākuma ir Tottenham.
Te nu bija biezais arābs Pompejiem...

  +3 [+] [-]

, 2009-10-01 21:54, pirms 15 gadiem
Labs par Krauču
Nogrims tāpat, kā Leeds un vēl viens tas itāļu klubs, kā nu to sauca..

  +2 [+] [-]

, 2009-10-02 00:07, pirms 15 gadiem
Al Many nespēj pavilkT??kam viegli

  +1 [+] [-]

, 2009-10-02 17:06, pirms 15 gadiem
bush rakstīja: Labs par Krauču
Nogrims tāpat, kā Leeds un vēl viens tas itāļu klubs, kā nu to sauca..
Fiorentina, bet sen jau droshi uz kajaam stav