Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Van Pērsijs: ''Mums ir augsti mērķi''

Van Pērsijs: ''Mums ir augsti mērķi''
Robins van Pērsijs
Foto: AFP

Nīderlandes izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba ''Arsenal'' uzbrucējs Robins van Pērsijs atzinis, ka kritika viņa pārstāvētājai komandai nākusi tikai par labu, pebilstot, ka Londonas klubam šajā sezonā izvirzīti augsti mērķi.

26 gadus vecais Nīderlandes izlases spēlētājs uzskata, ka visas runas un kritika, kas plūst par un ap viņa pārstāvēto komandu nāk tikai par labu. Daudzi futbola apskatnieki, kā arī vienkārši līdzjutēji paredz, ka Londonas klubam ir mazas iespējas izcīnīt automātisko vietu UEFA Čempionu līgā (turnīrā automātiski vietu nodrošina pirmās trīs komandas) sezonas noslēgumā.

Lai nu kā, ''Arsenal'' pārlecinoši uzsākuši jauno sezonu – Premjerlīgas ietvaros izbraukumā ar rezultātu 6:1 tika pārbraukts pāri ''Everton'', vēlāk savā laukumā arī pārliecinoša uzvara ar 4:1 pār ''Portsmouth'', bet UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs divu spēļu summā izcīnīta uzvara ar 5:1 pār Glāzgovas ''Celtic'' futbolistiem. Vienīgi pagājušajā nedēļas nogalē ''Arsenal'' viesos ar 1:2 piekāpās pašreizējiem čempioniem ''Manchester United'', lai gan pēc mača pirmā puslaika Londonas klubs bija vadībā ar 1:0.

''Sezona ir tikai sākusies, taču mēs jau esam aizvadījuši vairākas svarīgas spēles, pie tam ļoti veiksmīgi. Domāju, ka mēs parādījām, ka esam spēcīga komanda. Ceru, ka mums priekšā gaidāma varena sezona. Ja paraudzīties uz pirmajām divām spēlēm, tad var redzēt, ka spēlējām ļoti labi. Nevēlos runāt arī par daudz, jo negribu atklāt visas kārtis. Šajā sezonā mums ir augsti mērķi. Ja visa komanda būs kopā, cītīgi strādās un palīdzēs viens otram, tad varam aizvadīt ļoti veiksmīgu sezonu,'' sacīja Van Pērsijs.

Izmantotie resursi:
arsenal.com

  -2 [+] [-]

, 2009-09-01 13:25, pirms 15 gadiem
man kā Liverpool fanam nekas nav pretī... lai uzvar stiprākais

  -1 [+] [-]

, 2009-09-01 13:30, pirms 15 gadiem
Galvenais nopirkt TOP speelmani, labaak divus, savaadaaak labaa sezona tiks sabojaata ar iiiso solinu!

  +3 [+] [-]

, 2009-09-01 13:50, pirms 15 gadiem
Veiksmi Arsenal! It seviskji Arshavinam

  +2 [+] [-]

, 2009-09-01 14:05, pirms 15 gadiem
joprojām uzskatu,ka Gunneriem vajag vienu bombardieri uzbrucēju,jo pašreiz nevienu tādu sastāvā neredzu,ja neskaita Aršavinu,kurš nav izteikts uzbrucējs,jo uz Bendtneru uzticība neviešas,kaut gan tehnikam viņam ir teicama,bet nav tā "vārtu ņuha",bez kā lielisks uzbrucējs nevar iztikt